Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xperia L1: Štýlový smartfón s pôsobivým displejom a výkonom

Xperia L1: Štýlový smartfón s pôsobivým displejom a výkonom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) predstavila Xperia L1 - elegantný smartfón s veľkým 5.5 palcovým HD displejom a harmonickým výkonom - a to všetko za dostupnú cenu.

„Xperia L1 je smartfón, v ktorom sa spája forma a funkcia," povedal Tsutomu Sato, riaditeľ globálneho produktového marketingu spoločnosti Sony Mobile Communications. „Spája v sebe pôsobivý displej a plynulý výkon s ikonickým Sony dizajnom, s ktorým sa radi pochválite.“

Smartfón Sony Xperia L1

Xperia smartfón, ktorého výkon je tak dobrý ako jeho vzhľad

 

Xperia L1 má decentný prémiový vzhľad – veľký 5.5” HD displej, ktorý sa postará o pohlcujúci a podmanivý zážitok zo sledovania obsahu, či už doma alebo na cestách.

A to všetko je vsadené do výrazného Sony dizajnu; jednoliateho zaobleného rámu, ktorý skvele vyzerá a príjemne sa používa.

Xperia L1 bude dostupná v čiernom a bielom farebnom prevedení a na vybraných trhoch aj v ružovej verzii – všetky varianty sa môžu pýšiť nádhernou povrchovou úpravou.

Smartfón Sony Xperia L1

Výkon, na ktorý sa môžete spoľahnúť, s efektívnym procesorom a rozšíriteľnou kapacitou pamäte

 

Plynulý a bezproblémový výkon smartfónu Xperia L1 zabezpečuje štvorjadrová platforma a rýchle 4G LTE pripojenie, ktoré sa postarajú o rýchle a bezproblémové zážitky.

Aj sťahovanie a ukladanie obsahu je jednoduchšie, a to vďaka pamäti, ktorú je možné zväčšiť microSD kartou až na 256 GB, takže môžete bezpečne ukladať fotky aj videá.

Zároveň na pozadí nenápadne pracuje „Smart Cleaner”, aby vaša Xperia L1 mala neustále k dispozícii maximálnu kapacitu energie – automaticky odstraňuje nepoužívané procesy a dáta vo vyrovnávacej pamäti, čo zabezpečí ničím nerušené zážitky a dlhšiu výdrž vášho zariadenia.

Smartfón Sony Xperia L1

Užívateľské rozhranie, ktoré sa neustále učí a prispôsobuje, aby bolo riešenie každodenných úloh jednoduchšie a príjemnejšie

Xperia L1 disponuje systémom Sony Mobile „Xperia Actions“, ktorý vnímavo prispôsobuje nastavenia vášho zariadenia a jeho funkcionalitu podľa prostredia, kde sa nachádzate – režim „Dobrú noc” automaticky nastaví zariadenie do módu „Nerušiť“, čo zníži jas displeja a zaistí, aby počas nabíjania nedošlo k jeho prerušovaniu.

V roku 2016 bola uvedená vaša osobná asistentka „Xperia Tips”, ktorá sa naladí podľa vašich preferencií, aby vám zobrazením na displeji mohla poskytovať relevantné a včasné rady, ktoré vám pomôžu využívať vašu Xperia L1 naozaj naplno.

Xperia L1 bude uvedená na vybraných trhoch v Európe, na Strednom Východe a v Afrike, Ázii, Severnej Amerike a Latinskej Amerike od konca apríla 2017.

Smartfón Sony Xperia L1

(Zdroj: Tlačová správa Sony)