Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo pripravilo pôdu pre novú mobilitu

Lenovo pripravilo pôdu pre novú mobilitu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo predstavila ekosystém zariadení a služieb, podporujúcich novú éru mobility. Ukazujú, ako dnešní používatelia požadujú riešenia, ktoré prepájajú konektivitu, hardvérové možnosti a dizajn zameraný na používateľa.

Lenovo na kongrese Mobile World Congress 2017 predstavilo nové portfólio zariadení, ktoré zahŕňa takmer všetky formáty. Používateľom poskytuje maximálne možnosti: je tu odnímateľný Miix 320, spájajúci cenovú dostupnosť a konektivitu aj na cestách; dve konvertibilné, mobilné, super výkonné zariadenia Yoga 720 a 520; štyri tablety všestranného radu Tab 4 stvorené pre každého člena rodiny; a smartfóny Moto G5 a Moto G5 Plus, spájajúce prémiové prvky s dostupnými cenami.

Všetky tieto zariadenia majú rovnakú schopnosť poskytnúť svojim používateľom skutočnú mobilitu, ako napríklad výkonnú možnosť LTE pripojenia pre takmer všadeprítomnú konektivitu. Spoločnosť Lenovo zároveň uvádza Lenovo Connect s e-SIM, vďaka ktorému možno vložiť e-SIM do vybraných zariadení, čo používateľom umožňuje využívať tie najvýhodnejšie ceny lokálneho bezdrôtového pripojenia, nech sa nachádzajú kdekoľvek na svete.

Lenovo Moto G5 a G5 Plus: Fascinujúci dizajn, neobmedzený výkon

 

Dedičstvo Moto G je jedným z prémiových prvkov bez prémiovej cenovky. Nové Lenovo Moto G5 a Moto G5 Plus zostávajú tomuto odkazu verné, nakoľko ľuďom prinášajú to, čo chcú, bez cenovky exkluzívneho tovaru.

Najnovší členovia rodiny Moto G spájajú dokopy nečakanú kombináciu krásy a výkonu. Obe zariadenia majú precízne vypracovaný kovový dizajn - po prvý raz v rade Moto G - a výkonné osemjadrové procesory, ktoré umožňujú podávať výnimočný výkon. Vysokokapacitné batérie, ktoré vydržia aj celý deň znamenajú menej nabíjania a viac odvedenej práce, čítačky odtlačkov prstov zabezpečia dáta používateľov a pokrokové funkcie fotoaparátu umožňujú zachytávať úžasné zábery s rýchlejším zaostrovaním. Neočakávané je novou výnimočnosťou.

Smartfón Lenovo Moto G5

Tablety radu Lenovo 4 Series pre deti a rodinu

 

Rad tabletov Lenovo Tab 4 stavia na základoch svojich kľúčových členov a ešte viac ich vylepšuje: prináša štyri výkonné zariadenia v nádhernom dizajne, stvorené pre každého člena rodiny. Modely Lenovo Tab 4 8 a Lenovo Tab 4 10, prinášajúce skvelé multimediálne zážitky, majú duálne reproduktory a ozvučenie Dolby Atmos. Rad Lenovo Tab 4 tiež predstavuje úplne nový prémiový rad pre mediálnych nadšencov: Lenovo Tab 4 8 Plus a Lenovo Tab 4 10 Plus, pýšiace sa výnimočným dizajnom s dvojitým sklom, s Full HD displejmi, výkonnými procesormi a batériou, ktorá vydrží až do 12 hodín.

Koncept tabletu posúva Lenovo ešte ďalej s voliteľnými balíkmi, ktoré rad Lenovo Tab 4 transformujú na tablety určené pre deti alebo na prácu. Detský balík Kid’s Pack je vybavený odolným "nárazníkom", filtrom modrého svetla a párom farebných 3M nálepiek odolných proti poškriabaniu. Zábavu je možné prehĺbiť optimalizovanými detskými zážitkami z detského účtu Lenovo - Kid’s Account, ktorý prináša ten najaktuálnejší a usporiadaný detský obsah, prehliadač s povolenými webovými stránkami a plánovacími nástrojmi pre rodičov.

Tablety sa tiež môžu premeniť na 2-v-1 androidovú pracovnú stanicu pridaním voliteľného pracovného balíka Productivity Pack s Bluetooth klávesnicou. Toto rozhranie obsahuje hlavný ovládací panel na rýchle prepínanie medzi aplikáciami, podporu viacerých otvorených okien, ako aj podporu bežných klávesových skratiek, či optimalizáciu pre ovládanie myšou aj klávesnicou.

Tablety Lenovo Tab 4 8 a Tab 4 10

Odnímateľný Miix 320 s možnosťou bleskurýchleho LTE pripojenia

 

Miix 320 spája produktivitu systému Windows 10 s plnohodnotnou a odnímateľnou klávesnicou do ľahkého a cenovo dostupného zariadenia. Používajte ho ako notebook na prácu s až 10,1-palcovým FHD displejom alebo ho odpojte a používajte ako prenosný tablet, keď ste na cestách, nakoľko váži len 550g.

S výdržou batérie až do 10 hodín si môžete pozrieť celú sériu Game of Thrones bez nabíjania. Pripojte sa takmer odkiaľkoľvek s voliteľným LTE pripojením. Mobilná generácia zvyknutá vykonávať viac úloh naraz ocení najmä jeho rozmery a hmotnosť v spojení s možnosťou odnímateľnej obrazovky pri pozeraní videa, ako aj stabilné pripojenie klávesnice a plnohodnotný počítačový výkon pri tvorbe obsahu.

Konvertibilné zariadenie Lenovo Miix 320

S Lenovo Connect e-SIM zostanete neustále v spojení, a to kdekoľvek

 

Vďaka vylepšeniu Lenovo Connect e-SIM sa jednoducho pripojíte kdekoľvek na svete - už žiadne prehadzovanie SIM kariet. Lenovo Connect používateľom prináša plynulé pripojenie za lokálne ceny bezdrôtového pripojenia aj keď ste v zahraničí, nakoľko využíva lokálny Telco program pre dáta. Používatelia dokonca môžu využívať ten istý paušál na viacerých zariadeniach, ak tieto podporujú Lenovo Connect.

Konvertibilné Yoga počítače vyvažujú dizajn, výkon a mobilitu

 

Sú chvíle, keď mobilní používatelia chcú plný výkon a produktivitu počítača v tenkom a ľahkom zariadení. Keďže pri vykonávaní viacerých úloh naraz neustále prepínajú medzi prácou a zábavou, Lenovo stvorili pre nich zariadenia Yoga 720 a 520, ktoré budú dostupné v 13, 14 a 15-palcových verziách.

Najväčší 15-palcový Yoga 720 je najvýkonnejším konvertibilným notebookom vo svojej triede a je vybavený najnovšími procesormi 7. generácie Intel Core i7, samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1050, bleskurýchlym hardvérovým rozhraním Thunderbolt 3 a až 9-hodinovou výdržou batérie.

Pre tých, ktorí hľadajú tenučké zariadenie, navrhlo Lenovo 13-palcový Yoga 720, ktorý je s hrúbkou 14,33 mm o 17 percent tenší ako predtým. Všetky konvertibilné notebooky dávajú používateľom čo najviac slobody a flexibility, aby svoje Yoga zariadenia používali tak, ako to najlepšie vyhovuje ich životnému štýlu v pohybe vďaka viacerým režimom.

Konvertibilné zariadenie Lenovo Yoga 720

Ceny a dostupnosť

 

Lenovo Moto G5 bude na Slovensku dostupný koncom marca od 199 EUR s DPH a Lenovo Moto G5 Plus bude dostupný v polovici apríla od 279 EUR s DPH u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Všetky verzie radu Lenovo Tab 4 budú k dispozícii v bielej a čiernej farbe. Ceny modelov Tab 4 8 a Tab 4 10 budú od 159 EUR a 179 EUR s DPH. Model Tab 4 8 Plus bude v predaji od 259 EUR s DPH a Tab 4 10 Plus bude stáť od 299 EUR u autorizovaných predajcov značky Lenovo v máji tohto roku.

Lenovo Miix 320 (vrátane klávesnice, len s Wi-Fi, bez LTE) bude dostupný od 269 EUR a Miix 320 (vrátane klávesnice, aj LTE) s cenou od 399 EUR v apríli 2017 u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Lenovo Yoga 720 (13-palcový) bude dostupný s cenou od 959 EUR a Lenovo Yoga 720 (15-palcový) bude dostupný od 1099 EUR v druhej polovici mája u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo. Lenovo Yoga 520 (14-palcový) bude dostupný u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Konvertibilné zariadenie Lenovo Yoga 520

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)