Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Windows 10 tablety Galaxy Book za zamerali na zvýšenie produktivity

Windows 10 tablety Galaxy Book za zamerali na zvýšenie produktivity
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Minulý rok predstavil Samsung tablet Galaxy S TabPro pre operačný systém Windows 10, ktorý prevzal a vylepšil niekoľko nápadov modelov Microsoft Surface. Na výstave MWC 2017 v Barcelone prezentoval Samsung dva nové Windows 10 tablety, ktoré posúvajú hranice produktivity práce ešte o kúsok ďalej.

Nové tablety Galaxy Book 10 a Galaxy Book 12 s operačným systémom Windows 10 majú tenký dizajn s hliníkového tela a budú dostupné vo variantoch s Wifi a LTE pripojením. Galaxy Book 10 má 10,6 palcový LCD displej s rozlíšením 1920 na 1280 pixlov a beží na procesore Intel Core M3, zatiaľ čo väčší model tabletu Galaxy Book 12 je vybavený 12 palcovým Super AMOLED displejom s podporou technológie HDR a poháňa ho preocesor Intel Core i5 s pasívnym chladením jadra.

Tablet Samsung Galaxy Book 12

Tablet Galaxy Book 12 je nielen väčší, ale aj bohatší na výbavu. Získal lepší fotoaparát, rýchlejší procesor a rozhodne farebne krajšiu obrazovku. Oba tablety využívajú najnovšie porty USB typu C, mali by vydržať až 10 prevádzky na jedno nabitie batérie, ktorej nechýba funkcia pre rýchle nabíjanie.

Tablet Samsung Galaxy Book 12

Samsung vylepšil svoju klávesnicu z minulého roka, ktorá má lepší zdvih kláves a nechýba jej podsvietenie. Plocha trackpadu sa zväčšila až o 50 percent v porovnaní s Galaxy S TabPro. Súčasťou výbavy je aj aktualizované pero S Pen s 0,7 milimetrovým hrotom, ktoré zachytí až 4000 úrovní citlivosti pri vyvinutom tlaku.

Zatiaľ nie sú známe žiadne informácie o cenách ani dostupnosti tabletov Samsung Galaxy Book 10 a Galaxy Book 12.

Tablet Samsung Galaxy Book 10