Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

O2 k 10. výročiu prináša revolučný druh paušálov orientovaných na dáta

O2 k 10. výročiu prináša revolučný druh paušálov orientovaných na dáta
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

O2 dnes oslavuje 10 rokov pôsobenia na slovenskom telekomunikačnom trhu. Pri tejto príležitosti predstavil ponuku dátových paušálov, ktoré cielia na zákazníkov orientovaných na dáta. Nové paušály O2 Dáta v troch cenových variantoch prinášajú zákazníkom objem dát v rozmedzí od 4 GB až po 20 GB s jednotnou cenou volaní a SMS správ.

„Už 10 rokov bojujeme za férovosť, voľnosť a proti rôznym nezmyselným obmedzeniam v ponukách mobilných operátorov. Aj naše okrúhle narodeniny sme preto vnímali ako príležitosť posunúť telekomunikačný trh oďalší krok ďalej. Kým pred desiatimi rokmi mobilný telefón slúžil predovšetkým na telefonovanie a posielanie sms, dnes už žijeme v dobe online a dát. A to si vyžaduje aj celkom iné paušály - dátové. A práve s takými pri príležitosti 10.výročia prichádzame. O tom, že v dátach je budúcnosť, už dnes nikto nepochybuje,“ uviedol generálny riaditeľ O2 Peter Gažík.

Telekomunikačný operátor O2 pôsobí na slovenskom trhu už 10 rokov

Paušály O2 Dáta - nový pohľad na mobilné paušály

 

Ponuka paušálov O2 Dáta predstavuje jedinečný dátový paušál pre zákazníkov s veľkou dátovou a nižšou SMS a hlasovou spotrebou. „Skupina zákazníkov, ktorí pred klasickým telefonovaním uprednostňujú komunikáciu prostredníctvom sociálnych sietí a iných aplikácií na svojom smartfóne, neustále rastie. Títo zákazníci okrem kontaktu s blízkymi každý deň potrebujú veľké množstvo dát aj na iné účely – či už ide o počúvanie hudby, prezeranie videí, používanie navigácie alebo mobil bankingu. Preto im chceme dopriať to, čo potrebujú,“ vysvetľuje Igor Tóth, riaditeľ marketingu O2.

Základom paušálov sú výrazne vyššie objemy dát už v cene paušálov, pričom cena hovorov a SMS sa odvíja od reálnej spotreby zákazníkov. Dátové paušály prinášajú aj bonus na nákup zariadení, pričom ak sa zákazník rozhodne svoj bonus nevyužiť získava extra balík dát navyše v závislosti od zvoleného paušálu. V prípade vyčerpania dát platí samozrejme možnosť navýšenia balíčka v cene 3 eurá za 1 GB.

O2 k 10. výročiu prináša revolučný druh paušálov orientovaných na dáta

O2 zjednocuje výšku bonusu na zariadenie pri O2 Paušáloch

 

O2 zároveň zjednocuje výšku bonusov na nákup zariadení pre O2 Paušály, ktoré budú rovnaké ako pre O2 Dáta. Po novom zákazníci dostanú bonus od 72 eur na modrých paušáloch až po 432 eur na diamantovom. „Súčasným zákazníkom, ktorí bonus na zariadenie práve využívajú, ostáva jeho výška samozrejme zachovaná. Pri kúpe nového zariadenia im potom vznikne nárok na nasledujúci hardvérový bonus podľa nového platného cenníka. To isté platí pri prechode na iný program,“ vysvetľuje Igor Tóth. „Bonusy na kúpu zariadenia, ktoré u nás zákazníci dostanú pri využívaní paušálu, aj naďalej ostávajú najvyššie na trhu,“ dodáva Igor Tóth.

O2 k 10. výročiu prináša revolučný druh paušálov orientovaných na dáta

(Zdroj: Tlačová správa O2)