Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kryt Mophie pre iPhone 7 prináša modulárne vlastnosti na štýl Moto Z

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Smartfóny Moto Z zaujali najmú svojim modulárnym spôsobom rozšírenia funkcií telefónu o prídavné zariadenia z rodiny Moto Mods, medzi ktorými napríklad je extra batéria, miniatúrny projektor, JBL reproduktor, či nadstavba s optickým zoomom a bleskom od spoločnosti Hasselblad.

Týmto modulárnym systémom sa zrejme nechala inšpirovať aj spoločnosť Mophie. Tá sa rozhodla vyrobiť kryty pre smartfóny iPhone 7 a iPhone 7 Plus, ktoré prinášajú niektoré modulárne vlastnosti pre tieto čerstvé smartfóny. Kryt Mophie Hold Force slúži ako každý iný ochranný kryt pre smartfóny, no nielenže zvyšuje ich odolnosť, ale dá sa k nemu dokúpiť modulárne príslušenstvo, ktoré môže používateľ prispôsobiť svojim potrebám.

Ochranný kryt Mophie Hold Force pre smartfóny iPhone 7 a iPhone 7 Plus s možnosťou pripojenia modulárneho príslušenstva

Zo začiatku je v ponuke trojica rozširujúcich modulov, ktoré sa ku ochrannému krytu Mophie Hold Force pre smartfóny iPhone 7 a iPhone 7 Plus pripájajú pomocou skrytých magnetov. Stačí teda iba príslušenstvo priblížiť ku krytu smartfónu a samé na obal naskočí.

Batériový modul Powerstation Plus Mini pre kryt Mophie Hild Force

Prvý modul Powerstation Plus Mini prináša extra batériu s kapacitou 4000 mAh, ktorá by mala rozšíriť výdrž o viac ako 12 hodín. Druhý v poradí je modul Hold Force Wallet, ktorý slúži ako puzdro alebo peňaženka pre uloženie kreditných kariet a dokladov. Posledný modul s názvom Hold Force Folio vytvorí šikovný stojan pre smartfón, aký poznáme z obalov pre tablety a navyše má tiež priestor pre uloženie troch kreditných kariet.

Modul Hold Force Wallet prináša smartfónom jednoduché puzdro pre kreditné karty a doklady

Základný ochranný kryt Mophie Hold Force stojí 40 dolárov, zatiaľ čo batériový modul Powerstation Plus Mini stojí 60 dolárov. Moduly Hold Force Wallet a Hold Force Folio stoja 20 dolárov každý. Kryt spolu s modulárnym príslušenstvom je k dispozícii na objednávku na stránkach výrobcu.

Modul Hold Force Folio prináša šikovný stojan pre smartfóny iPhone 7 a iPhone 7 Plus