Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Rozšírenie Magenta 1, tablety či herná konzola ako darček

Rozšírenie Magenta 1, tablety či herná konzola ako darček
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom štartuje 21. októbra 2015 vianočnú ponuku fixných i mobilných služieb. Bohatá nádielka obsahuje rozšírenie Magenty 1 pre ešte väčšie množstvo zákazníkov, špeciálne tablety pre najmenších i starších používateľov a nebude chýbať ani darček pre každého v podobe plyšového Ťukiho.

Ponuka zariadení od Telekomu, kde si môže zákazník vybrať notebook či tablet k pevnej službe, bude na Vianoce rozšírená o tri špeciálne možnosti. Za 6 € mesačne a úvodný poplatok si môže zákazník vybrať jednu z noviniek. Rozšírenie ponuky ráta už aj s možnosťou kúpy tabletu k Pevnej linke.

Prvou voľbou je tablet pre deti. Novinka pre najmladších členov rodiny využíva jedinečnú aplikáciu KIDOZ a ponúka upravené menu s hravými ikonami. Rodič môže nastaviť vysokú úroveň bezpečnosti pre používané funkcie. Navyše je obsah zvlášť nastaviteľný podľa veku i pohlavia pre každé dieťa v rodine. Súčasťou nastavení je aj časový limit pre trávenie času na internete. Detské menu je možné vypnúť a tablet používať aj štandardne.

Ďalšou novinkou je tablet s jednoduchým ovládaním pre menej technicky zdatných používateľov: tzv. Telekom na doma má špeciálne upravené menu, so zväčšenými ikonami a najčastejšie používanými funkciami. Umožňuje jednoduchý prístup na internet, prehľadné ovládanie, aj pozeranie obľúbených TV programov cez Magio GO. Tablet je dizajnovaný pre používateľov vo veku 55+. Výhodou tabletu je aj obľúbená funkcia fotorámik či služba Paralelné zvonenie, ktorá umožní prijať hovor z Pevnej linky na tablete aj mimo domova.

Treťou voľbou je herná konzola Xbox 360 s 3 hrami v špeciálnom balíku pre Telekom. Zákazník nájde v balení konzolu s 4 GB HDD, Kinectom a 3 hrami: (Kinect Sports, Kinect Sports 2 a Kinect Adventures). Je to cenovo dostupný model konzoly s obrovskou knižnicou hier pre celú rodinu.

Vo vianočnej ponuke Telekom opäť rozšíri aj tohtoročný bestseller Magenta 1. Zákazníci si môžu naďalej vyberať až z troch pevných služieb, ale po prvý raz bude Magenta 1 uvedená aj vo verzii s jednou pevnou službou.

Ak si zákazník vyberie aspoň jednu pevnú službu vo verzii L (internet, TV, Pevná linka ) a minimálne paušál Happy L, získa dva silné benefity:

- možnosť vybrať si jednu hodnotnú službu bezplatne
- zľavy pre ďalšie programy Happy pre blízkych a neobmedzené volania do celej skupiny aj s bonusom 50 € na nový telefón

Výhody tohto balíka sú určené pre celú skupinu. Zatiaľ čo majiteľ získa jednu hodnotnú službu zdarma, ostatní členovia môžu dostať Happy paušály za výhodnejších podmienok v skupine a aj bonus 50 € na nákup telefónu.

Benefity pre majiteľov balíka sú založené na štyroch pilieroch (bezpečnosť
a pomoc, bonus na hardvér, zábava, dáta). Majiteľ balíka má na výber:

- Rodinnú ochranu od firmy ESET (Magio internet security, Rodinná licencia)
- Navigáciu Sygic
- Pôjde.to Pomocník Premium
- Bonus 50 € na nákup smartfónu alebo tabletu
- Magio GO s Archívom
- Zdieľanú SIM so 4G modemom
- 1 GB dát navyše
- MS Office 365 (pre IČO zákazníkov)

Magenta 1 je od štartu koncipovaná ako kompletné riešenie pre celú rodinu a popri zaujímavých cenách za služby prináša Telekom aj ďalšie benefity.

Zákazníkom Magenta 1 sú určené dve exkluzívne novinky: MagentaCloud ponúkne zákazníkom až 20 GB zdieľaného priestoru pre rodinu a Pôjde.to Pomocník Light je šikovná on-line pomoc pri používaní služieb.

Telekom navyše ponúkne ku každej aktivácii či prolongácii pevnej služby (TV, internet, Pevná linka) na 12 či 24 mesiacov maskota novej exkluzívnej televízie Ťuki TV.

Plyšového Ťukiho budú môcť zákazníci obdržať na predajni alebo kuriérom pri objednávke cez e-shop alebo Telekom Doma.

(Zdroj: Tlačová správa Slovak Telekom)