Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom: Prenos kontaktov do nového smartfónu

Telekom: Prenos kontaktov do nového smartfónu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 5. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pri kúpe nového mobilného telefónu sa môžete stretnúť s problémom prenosu kontaktov zo svojho starého mobilu. S rýchlym a pohodlným riešením prichádza mobilný operátor Telekom, ktorý zavádza novú službu kopírovania kontaktov do smartfónu.

Vďaka špeciálnej čítačke na predajni si môžu všetci používatelia jednoducho a pohodlne preniesť svoje telefónne čísla i dáta zo starého mobilu na nový smartfón. Výhodou šikovného riešenia je bezpečnosť a rýchlosť prenosu dát. Okrem mobilných kontaktov je možné si preniesť aj všetky SMS a MMS správy, galériu fotografií, prípadne iný multimediálny obsah mobilného telefónu.

Ešte pred začatím samotného prenosu čísel a dát bude používateľ informovaný o tom, ako dlho bude prenos približne trvať. Môže sa rozhodnúť, či si prenesie za niekoľko desiatok sekúnd do nového smartfónu len mobilné čísla a kontakty, alebo aj ďalší obsah ako fotky a videá. Okrem toho majú používatelia možnosť si svoje staré dáta zálohovať napríklad aj na USB kľuč alebo podporovanú pamäťovú kartu.

Informácie o tejto novinke nájdete na: https://www.telekom.sk/starame-sa-o-vas

Kopírovanie kontaktov, mobil, smartfón, Telekom

(Zdroj: Tlačová správa Telekom)