Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Kolekcia smartfónov strednej triedy od LG

MWC: Kolekcia smartfónov strednej triedy od LG
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG uviedla aj novú kolekciu smartfónov strednej triedy, ktoré sa však svojím dizajnom a funkciami môžu porovnávať s prémiovými modelmi smartfónov. Kolekcia pozostáva z týchto modelov: Magna, Spirit, Leon a Joy. Prinášajú optimalizovaný výkon a jednoduché ovládanie.

Smartfóny Magna a Spirit sú navrhnuté tak, aby sa pohodlne zmestili do dlane. K tomu im pomáha ich zakrivený tvar tela. Aj profil displeja smartfónov je jemne zakrivený pri polomere oblúka 3000mm. Tým sa docielil elegantný a praktický dizajn.

Všetky štyri zariadenia budú k dispozícii vo verziách LTE a 3G, čím chce spoločnosť dosiahnuť ich masívnejšie rozšírenie. Dizajnovo sú si podobné, líšia sa len použitým materiálom. LTE verzie sa pýšia kovovým krytom, zatiaľ čo 3G verzie majú vzorované plastové kryty.

LG Magna, Spirit, Leon, Joy

Smartfón LG Magna je vybavená 5 palcovým HD displejom a Quad-Core procesorom. Magna so svojím 8 megapixelovým hlavným a 5 megapixelovým predným fotoaparátom je navrhnutá pre milovníkov selfie fotografií. Smartfón si poradí aj s celodennou intenzívnou prevádzkou a to vďaka batérii s kapacitou 2540mAh.

LG Spirit prichádza so 4,7 palcovým displejom a 8 megapixelovým zadným fotoaparátom. Smartfón vďaka minimalizácii rámov pôsobí oveľa štíhlejšie a jeho dotyková obrazovka má zvýšenú citlivosť, ostrejší obraz a lepšiu viditeľnosť vo vonkajšom prostredí.

LG Magna, Spirit, Leon, Joy

LG Leon je kompaktný smartfón so 4,5 palcovým displejom, no zato s prémiovo vyzerajúcim telom. Najmenší smartfón z kolekcie, LG Joy, by sa mal so svojím 4 palcovým displejom zmestiť do každého vrecka.

Predstavené zariadenia používajú operačný systém Android 5.0 Lollipop a LG do nich zakomponovala funkcie zo svojich vyšších modelov ako napríklad funkcia Gesture Shot, ktorá uľahčuje fotenie autoportrétov, či Glance View, ktorá bola predstavená so smartfónom G Flex2.