Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Nový Lenovo YOGA Tablet 2 - ako robiť viac

Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
14. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo predstavila väčšie užívateľské možnosti, ktoré prináša rozšírenie jej obľúbeného radu YOGA tabletov o nový YOGA Tablet 2. Zákazníci si teraz po prvý krát môžu vybrať modely so systémom Windows, dostupné vo veľkostiach 8 a 10 palcov. Lenovo tiež ponúka modely so systémom Android, tiež v rozmeroch 8 a 10 palcov a zároveň nový 13- palcový YOGA Tablet 2 Pro.

• Rozširuje rad YOGA Tabletov s tromi veľkosťami obrazovky a teraz aj možnosťou výberu modelov s OS Windows

• Zlepšuje prispôsobiteľné využívanie počítačov s novým režimom Zavesenie a väčším stojanom

• Obsahuje top audio, kamerové a procesorové vlastnosti a prináša tak ešte produktívnejší tablet

Tieto tablety majú ešte viac prvkov a funkcií, ktoré sa prispôsobujú užívateľom, ako napr. nový režim Zavesenie a vylepšený stojan a užívatelia tak majú nové možnosti ako robiť viac vecí, ktoré majú radi. Sú navrhnuté pre mobilný a digitálny životný štýl súčasnej doby a prinášajú podmanivé audio, kameru a fotoaparát s vysokým rozlíšením a tiež procesory Intel a dvojpásmové WiFi pripojenie s možnosťou 4G, ktoré podporuje modem Intel XMM 7160.

Yoga

Nový spôsob ako robiť viac
Nový YOGA Tablet 2 sa zameriava na technológiu, ktorá sa prispôsobuje užívateľom a vďaka tomu je práca s ním intuitívna a zábavná. Tieto tablety sú stále tenké a ľahké, vo všetkých veľkostiach a prinášajú novú úroveň flexibility, počínajúc novým režimom Zavesenia. Užívatelia sa stále môžu tešiť z troch pôvodných režimov - Držanie, Naklonenie a Stojan - a teraz môžu objaviť aj štvrtý režim - Zavesenie - s ktorým môžu svoje zariadenie zavesiť a zobrazovať obsah v akejkoľvek polohe. Reagujúc na spätnú väzbu od užívateľov, spoločnosť Lenovo vylepšila stojan v režime Stojan, aby sa dosiahla väčšia stabilita pri ovládaní 10-bodového multidotykového displeja.

Okrem vnímavého dizajnu boli vylepšené aj ďalšie špecifikácie. Procesor Intel® Atom™ podporuje zdokonalené zvukové a kamerové prvky a vlastnosti, vrátane duálnych predných reproduktorov s kinematografickým zvukom Dolby® Audio a Wolfson® Master HiFi™ pre jasný a čistý zvuk spolu s 8 MP zadnou kamerou. Tieto tablety taktiež poskytujú niekoľko užitočných prvkov pripojenia s dvojpásmovým WiFi a micro USB s OTG pripojením, vďaka ktorému užívatelia môžu nabíjať svoj telefón (vyžaduje samostatný kábel). A užívatelia navyše majú batériu s extra dlhou výdržou, vďaka čomu zostanú mobilní dlhšie, pri využívaní ktoréhokoľvek zo štyroch režimov.

Navrhnutý pre možnosť voľby
YOGA Tablet 2 prichádza v prevedení troch veľkostí displeja a dvoma operačnými systémami, takže užívatelia si môžu vybrať, ktorý model je pre nich ten pravý. Pre tých, ktorým vyhovuje známe prostredie a výkon systému Windows má Lenovo YOGA Tablet 2 so systémom Windows v ebenovo čiernom prevedení, s modelmi vo veľkostiach 8 a 10 palcov. Tieto 8 a10 palcové modely majú predinštalovaný Microsoft Office 365 (1-ročné predplatné) a voliteľné 4G pri 10-palcovom modeli.

Pre tých, ktorí uprednostňujú systém Android, Lenovo vytvorilo YOGA Tablet 2 vo veľkostiach 8 a 10 palcov, ako aj nový YOGA Tablet 2 Pro v 13 palcovom prevedení, s platformou Android Kit Kat 4.4 v platinovej farbe. A aby ste boli pripojení skutočne kdekoľvek, 8 a 10 palcové modely ponúkajú voliteľné 4G pripojenie.Tieto modely sú vybavené balíkom aplikácií Lenovo Premium, vďaka čomu majú užívatelia možnosť zdieľať, synchronizovať a chrániť svoje cenné informácie na tablete. SHAREit zdieľa informácie okamžite a na viacerých zariadeniach bez sieťových poplatkov a SYNCit zálohuje a obnoví kontakty, SMS správy a zoznamy hovorov.

Ceny a dostupnosť:
YOGA Tablet 2, 8-palcový a 10-palcový model so systémom Android sú dostupné na www.lenovo.com od 10. októbra 2014. Ceny modelov sa pohybujú od 239 EUR pre 8-palcový model a 289 EUR pre 10-palcový model.
Modely YOGA Tablet 2 pre Windows v 8-palcovom a 10-palcovom prevedení budú dostupné v polovici novembra cez autorizovaných obchodných partnerov spoločnosti Lenovo.

(Zdroj: TS Lenovo)