Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrický skejtbord z hliníka je ako stvorený pre zábavnú prepravu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Väčšina ľudí, ktorí jazdia na elektrických skejtbordoch, ich jednoducho používa len ako dopravný prostriedok a nerobia na nich žiadne triky. Vzhľadom na tento fakt sa rozhodli dizajnéri spoločnosti I-Ride vytvoriť elektrický skejtbord, ktorý namiesto klasickej drevenej alebo plastovej doske má pevnú hliníkovú konštrukciu v špeciálne navrhnutom tvare, ktorý údajne uľahčuje jazdu.

Tvar nového elektrického skejtbordu I-Ride bol navrhnutý tak, aby umožnil optimálne nastavenie pozície nôh priamo nad kolesami skejtbordu, čo by malo priniesť lepší balans a vyvažovanie počas jazdy. Väčšina hmotnosti používateľa sa prenáša priamo do kolies, čo zabraňuje prevráteniu skejtbordu.

Existujú dokonca dve verzie elektrického skejtbordu I-Ride, z ktorých obe majú dojazd 32 kilometrov. Základný model má hmotnosť približne 5 kilogramov a je poháňaný jedným elektromotorom v náboji zadných kolies. Maximálna rýchlosť tohto skejtbordu je 19 km / h. Väčší model s prívlastkom Pro využíva pre pohon dvojicu elektromotorov. Váži až 7 kilogramov, no dokáže dosiahnuť maximálnu rýchlosť až 32 km / h.

Elektrický hliníkový skejtbord I-Ride bude k dizpoícii v dvoch verziách.

Rýchlosť jazdy si vie používateľ nastaviť pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača. Obidva modely využívajú technológiu rekuperačného brzdenia, ktoré pomáha zvýšiť výdrž batérie v skejtborde.

Elektrický hliníkový skejtbord I-Ride je súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za 449 dolárov za základný model, alebo za 599 dolárov za model Pro. Plánovaná maloobchodná cena bude 699 dolárov, respektíve 899 dolárov. Distribúcia prvých kusov je naplánovaná na budúci rok v januári.

Elektrický skejtbord I-Ride.