Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Smartoo: Šikovný rozkladací stojan pre cestujúcich s notebookmi

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pokiaľ patríte medzi ľudí, ktorí často cestujú lietadlom, čas na letisku ubehne rýchlejšie ak ho môžete stráviť prácou na notebooku. No mať ho na kolenách alebo na vratkej batožine nemusí byť pohodlné. Aj preto bol vytvorený Smartoo, stojan na notebook, ktorý sa pripojí k teleskopickej rukoväti vašej cestovnej batožiny.

Stojan Smartoo je zložený v kompaktnej forme, ak sa nepoužíva. Je vybavený dvojitým upínacím mechanizmom s nastaviteľnou šírkou, vďaka ktorému je kompatibilný s väčšinou cestovných kufrov. Po pripevnení a rozložení vytvorí stojan, ktorý je vhodný pre notebooku až do maximálnej veľkosti 15 palcov. K dispozícii je aj slot pre umiestnenie smartfónu a tabletu.

Rozkladací stojan pre notebooky Smartoo sa dá pripevniť k teleskopickej rukoväti väčšiny cestovných kufrov.

Smartoo navyše obsahuje aj zabudovanú lítium-iónovú batériu s kapacitou 4200 mAh, ktorá pri cestovaní poslúži ako prenosná nabíjačka pre vaše mobilné zariadenia. Batéria je vyberateľná a hoci je to šikovná pomôcka, predsa len samotná batéria pridá niečo k hmotnosti celého stojanu a odzrkadlí sa aj na koncovej cene výrobku.

Stojan Smartoo je vhodný pre notebooky s maximálnou veľkosťou 15 palcov.

Cestovný stojan Smartoo je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať za finančnú podporu v sume 65 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 99 dolárov. V prípade, že bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy by mali byť podporovateľom kampane zasielané niekedy v priebehu decembra tohto roku.

Súčasťou stojanu Smartoo je aj batéria pre nabíjanie mobilných zariadení.