Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ktoré inovácie pre deti zaujmú na BabyTech (CES 2018) v Las Vegas?

Ktoré inovácie pre deti zaujmú na BabyTech (CES 2018) v Las Vegas?
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
27. 10. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Svetová technologická výstava CES je ideálnym miestom stretávania sa všetkých tých, ktorí pôsobia v oblasti spotrebiteľských technológií. Môže byť akousi skúšobnou zónou pre inovátorov a prelomové technológie v globálnom meradle. Na trh totiž nemusia prichádzať len prelomové novinky, ale aj vynovené generácie produktov predchádzajúcich inovácií. Platí aj pre technológie pre deti, ktoré sa predstavia na výstave BabyTech.

Ani v roku 2018 nebude chýbať na januárovom CESe sekcia “BabyTech”, ktorá je venovaná deťom a ich rodinám. Práve inovácie v tomto odvetví pútajú už 3. rok mimoriadny záujem verejnosti. Predstavujú totiž to najlepšie z najlepších: od zrodenia života, cez tehotenstvo až po technológie a výrobky určené priamo deťom v oblasti ich zdravia, bezpečnosti, výživy a vzdelávania.
babytech, ces 2018, las vegas, deti, technologie

V samostatnej hale výstaviska CES 2018, venovanej práve technológiám pre najmenších, si bude môcť široké portfólio verejnosti – od inovátorov, kupujúcich, distribútorov, poskytovateľov zdravotnej starostlivosti i nadšencov, prezrieť tieto novinky osobne, a to v dňoch 9. – 12. januára 2018.

Inovátori v tejto oblasti sa pritom aj tento rok môžu uchádzať o prestížne ocenenia "Best of BabyTech" na CES 2018. Program ocenení už počas minulého ročníka zaznamenal rekordný záujem. Hodnotiť sa bude v piatich nasledujúcich kategóriách.

  • Dieťa a stravovanie
  • Učenie a hranie
  • Bezpečnosť detí
  • Plodnosť a tehotenstvo
  • Zdravie dieťaťa

babytech, ces 2018, las vegas, deti, technologie

"CES je ideálnym miestom na prezentáciu produktov a inovácií, ktoré tlačia detský technologický priemysel vpred ," povedala Jill Gilbert , producentka BabyTech podujatia. "S rozsiahlou škálu produktov, ktoré sa vyvíjajú, pomáha táto súťaž vyzdvihnúť tie, ktoré vyvolali najväčší záujem nových rodičov, ako aj popredných odborníkov v tomto odvetví."

babytech, ces 2018, las vegas, deti, technologie

Zoznam 15 finalistov zverejní organizátor už 4. decembra 2017 na svojej webovej stránke http://awards.babytechsummit.com. Samotná verejnosť môže uchádzačov v jednotlivých kategóriách podporiť aj online hlasovaním. Hlasovanie bude ukončené 2. januára 2018. Víťaza z každej kategórie vyberie kombinácia uznávaných rozhodcov, vrátane odborníkov z kultúrneho inštitútu Good Housekeeping Institute. Nebude chýbať ani ocenenie najobľúbenejšieho finalistu verejnosti.

babytech, ces 2018, las vegas, deti, technologie

Mená víťazov sa potom dozvieme 9. januára 2018. Aj redakcia Techpedie bude túto tému pozorne sledovať a prinesie vám to najzaujímavejšie, čo BabyTech na CES 2018 predstaví. Už čoskoro.