Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange vás pozýva na Prima Kids Roadshow s Lenovom

Orange vás pozýva na Prima Kids Roadshow s Lenovom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 10. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Orange v spolupráci s Lenovom pripravil špeciálnu akciu vo vybraných predajniach po celom Slovensku. Počas nasledujúcich dní v nich budú pripravení odborníci a detskí psychológovia, ktorí ochotne poradia, ako sprístupniť svojim deťom prvé mobily a ako ich naučiť využívať technológie tak, aby to nemalo negatívne následky.

Prima Kids Roadshow s Lenovom, ktorej ústrednou témou sú deti v spojitosti s mobilným telefónom a internetom, štartuje už dnes v Bratislave. Vo vybraných predajniach Orangeu v celkovo ôsmich slovenských mestách budú návštevníkom k dispozícii odborníci, vrátane Márie Tóthovej Šimčákovej, detskej psychologičky a odbornej garantky projektu Deti na nete. Zákazníkom v rámci bezplatného poradenstva odporučia, kedy je vhodný čas na prvý telefón, aké požiadavky by mal spĺňať a kedy je vhodné, aby ho dieťa malo pri sebe. Zároveň im vysvetlia, aké nástrahy na deti číhajú v online svete, a čo je najdôležitejšie, ako by rodičia mali svoje ratolesti viesť k bezpečnému používaniu súčasných technológií.

Navyše, zákazníci dostanú príležitosť dozvedieť sa viac nielen o tom, aký typ mobilného telefónu vybrať, ale aj aká hlasová služba je najvhodnejšia pre deti a prvopoužívateľov. Na mieste budú experti na mobilných telefónoch Lenovo zasväcovať zákazníkov do využívania nedávno uvedenej novinky od Orangeu pod názvom Prima Kids. Ide o špeciálny detský profil na karte Prima, s ktorým sa deti svojim rodičom dovolajú, aj keď sa im minie kredit. „Kedy dať dieťaťu prvý mobil, či s internetom alebo bez a aké by mal mať funkcie, to sú otázky, ktoré rieši takmer každý rodič. Rovnako téma bezpečnosti v online svete je stále viac akútna. Orange ako operátor, ktorému záleží na rodinách, pozýva všetkých rodičov aj s ich ratolesťami do vybraných predajní na spoločnú akciu s Lenovom, kde sa o týchto témach môžu dozvedieť viac,“ hovorí Alexandra Piskunová, hovorkyňa spoločnosti Orange.

Každý zákazník, ktorý si počas roadshow aktivuje profil Prima Kids, dostane navyše darček k nákupu. Pre najmenších má Orange pripravené špeciálne prekvapenie a všetkých návštevníkov poteší aj chutným občerstvením.

Orange v spolupráci s Lenovom pripravil špeciálnu akciu vo vybraných predajniach po celom Slovensku.

Deťom slobodu pri objavovaní sveta a rodičom pocit, že sú ich ratolesti v bezpečí

 

Špeciálny profil Prima Kids umožňuje dieťaťu uskutočniť bezplatné hovory na dve vybrané telefónne čísla v sieti Orange aj vtedy, ak už svoj predplatený kredit minie. Súčasťou Prima Kids je aj služba ESET® Parental Control, ktorá chráni dieťa pred nevhodným používaním internetu a aplikácií v mobile. Vďaka nej môže dieťa slobodne využívať prednosti mobilného telefónu a internetu, pričom rodičia sa nemusia obávať o jeho bezpečnosť vo virtuálnom svete. Tí získajú kompletný prehľad o tom, na čo dieťa využíva mobilný telefón, aké aplikácie a súbory si sťahuje, koľko času trávi online, aj aké stránky navštevuje.

Aby sa dieťa nedostalo k nevhodnému obsahu, môžu rodičia prístup či už k určitým kategóriám stránok alebo aj k akýmkoľvek konkrétnym stránkam separátne zablokovať. Užitočnou funkciou je aj nastavenie limitu pre hranie hier, ktorý môže byť rôzny počas školských a voľných dní. Ochrana dieťaťa s bezpečnostným balíkom navyše prekračuje hranice online sveta. Rodič vďaka GPS polohe vie zistiť, kde sa jeho dieťa nachádza napríklad počas cesty zo školy domov. Viac informácií nájdete na www.orange.sk/primakids.

Orange v spolupráci s Lenovom pripravil špeciálnu akciu vo vybraných predajniach po celom Slovensku.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)