Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Chystá sa spustenie mobilnej platobnej služby Samsung Pay

Chystá sa spustenie mobilnej platobnej služby Samsung Pay
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 8. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila Samsung Pay, bezpečnú a jednoducho použiteľnú mobilnú platobnú službu, ktorú môžu využiť používatelia na nákup takmer všade. Fungovať bude od 20. augusta v Južnej Kórei a Spojených štátoch od 28. septembra.

Platobná služba Samsung Pay bude predinštalovaná v nových smartfónoch Samsung Galaxy S6 edge+ a Galaxy Note 5 a voľne stiahnuteľný softvér pre modely Samsung Galaxy S6 a S6 edge bude na americkom a kórejskom trhu k dispozícii v polovici augusta. Vybraní užívatelia mobilných telefónov Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ a Note 5 v USA budú mať možnosť zúčastniť sa skúšobného testovania od 25. augusta.

Samsung, Pay, platba, Samsung Pay, smartfón, aplikácia, mobilná platobná služba, nákupy, transakcie, technológie, novinky

• JEDNODUCHOSŤ: Ak chce užívateľ vykonať platbu prostredníctvom Samsung Pay, stačí jednoducho prejsť prstom po displeji, nechať si sňať odtlačok prsta a zaplatiť.

• BEZPEČNOSŤ: Samsung Pay využíva digitálnu tokenizáciu, bezpečnostnú platformu Samsung KNOX a metódy snímania odtlačkov prstov na zabezpečenie bezpečnej platby a zníženia akýchkoľvek rizík spojených s platobnými kartami.

• PRAKTICKY VŠADE: Samsung Pay spolupracuje s väčšinou existujúcich čítačiek kariet, ako NFC, tak aj MST. Ide o prvú a jedinečnú mobilnú platobnú metódu, ktorú je možné využiť prakticky u všetkých obchodníkov, ktorí prijímajú platobné karty.

Samsung za účelom rozširovania služby Samsung Pay spolupracuje v USA so štyrmi sieťami platobných kariet, ako sú American Express, Discover, MasterCard a VISA, s veľkými bankami vrátane Bank of America, Chase, Citi, US Bank, a kľúčovými finančnými partnermi vrátane Blackhawk, First Data, Synchrony Financial, TSYS a Vantiv. Samsung taktiež spolupracuje so všetkými kórejskými kartovými spoločnosti vrátane Samsung Card, Shinhan Card, KB Kookmin Card, Hyundai Card, Lotte Card, NH Nonghyup Card, BC Card, Hana Card, Woori Card a Citi Card.

Samsung, Pay, platba, Samsung Pay, smartfón, aplikácia, mobilná platobná služba, nákupy, transakcie, technológie, novinky

(Zdroj: tlačová správa Samsung)