Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Svietiace LED riasy f.lashes upútajú pozornosť na každej párty

Svietiace LED riasy f.lashes upútajú pozornosť na každej párty
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci riasenky samé o sebe sú navrhnuté tak, aby zvýraznili riasy a dostali ich do pozornosti, novinka s názvom f.lashes v tomto smere naozaj vyniká. Ide v podstate o malý pásik LED svetiel, ktorý je umiestnený na viečku oka a je pripojený k malému pohybovému senzoru, ktorý sa nachádza na zadnej strane hlavy nositeľa.

Nové LED riasy môžu byť aplikované pomocou štandardného lepidla na riasy a dajú sa opakovateľne používať. Súčasný prototyp LED svetiel zatiaľ nezvláda farebné spektrum RGB, pretože táto technológia zrejme nie je dostatočne malá, aby dokázala fungovať s aktuálnym dizajnom, no LED riasy môžete získať v siedmych rôznych farbách.

Svietiace riasy f.lashes vydržia pútať pozornosť až štyri hodiny s použitím gombíkovej batérie typu CR 2032 a pravdepodobne nevytvárajú žiadne viditeľné teplo, ktoré by mohlo byť nepríjemné počas nosenia. Ovládač pre snímanie pohybu má päť rôznych režimov svetelných LED efektov, od náhodných vzorov až po klasické rolovanie svetla z jednej strany na druhú- Rôzne pohyby hlavy používateľa môžu aktivovať rôzne efekty, čiže LED riasy reagujú na pohyby a môže to byť efektívne napríklad počas tancovania na diskotéke.

f.lashes sú LED riasy, ktoré si určite obľúbia najmä fanúšikovia rýchlejšej tanečnej hudby.

Pohybový snímač sa umiestni na zadnú stranu hlavy používateľa a keďže ide zatiaľ o prototyp, s LED riasami je prepojený prostredníctvom tenkého drôtu, ktorý nevyzerá príliš odolne. Vývojári samozrejme plánujú ešte takéto drobné nedostatky upraviť, kým sa LED riasy f.lashes dostanú do vhodnejšej podoby pre výrobu.

LED riasy f.lashes sú prepojené s pohybovým senzorom, ktorý je umiestnený na zadnej strane halvy používateľa.

Momentálne hľadajú dostatok finančných prostriedkov prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa už podarilo vyzbierať dva a pol násobok z požadovanej sumy 40 000 dolárov. Finančnou podporou vo výške 40 dolárov môžete získať jeden pár LED rias f.lashes spolu s pohybovým ovládačom, alebo za 100 dolárov ovládač spolu so siedmimi pármi rias. Odhadovaná distribúcia je stanovená na január 2018.

LED riasy f.lashes budú dodávané v siedmych rôznych farbách osvetlenia.