Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dokonalý make-up? S Color Me len za pár sekúnd

Dokonalý make-up? S Color Me len za pár sekúnd
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
27. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak patríte k dámam, ktorým nesmie uniknúť žiadna beauty vychytávka, zbystrite pozornosť. Aj hubka na make-up sa totiž dokázala premeniť na technologickú hračku a zaujať do takej miery, že si zaslúži našu pozornosť. Zázračná pomôcka pre dokonalé rozotretie make-upu na tvári sa volá Color Me.

Rýchly make-up je často dennou nevyhnutnosťou pred uponáhľaným odchodom do práce. No v aute na semafore, počas čakania na červenej, pozriete úkosom do spätného zrkadla na seba, a ostanete nemilo prekvapená. Fľakatá tvár s nedobre rozotretým make-upom z vás urobí zmaľovanú bábiku, ale nie atraktívnu dámu s dokonalou pleťou. Ani najdrahší make-up totiž nie je zárukou, že vaša pleť bude hladká ako pokožka bábätka. Tajomstvo je totiž skryté v spôsobe aplikácie, a priznajme si, nie každá je v tomto smere obdarená šikovnosťou.

make-up, technologické novinky,beautytech, beautytechnológie, technologické novinky, techbeauty

Color Me je patentovaný prístroj, ktorý zaručí dokonalo rozotretý make-up na tvári pomocou zabudovanej sonickej technológie. Hygiena je zabezpečená vymeniteľnou hubkou na make-up. Možno ste to netušili, ale hubky na make-upy obsahujú množstvo baktérií, ktoré neodstránite ani pravidelným praním. ColorMe je preto je vhodná aj pre alergikov či ženy s  citlivou pleťou, pretože neobsahujú latex a sú hypoalergénne. Takže už žiadne štetce, len šikovný prístroj.

 

Sonická technológia vyvíja 15 000 impulzov za minútu, a v podstate napodobňuje techniku vklepávania make-upu prstami, ktorú používajú profesionálni vizážisti. Prístroj stačí k tvári jemne priložiť a nanášať make-up podľa ďalších pokynov. S hubkou môžete rozotierať BB a CC krémy, husté i tekuté make-upy ako aj tuhé púdre. 

Podľa výrobcu, dôsledným sonickým vklepaním make-upu sú nedostatky na tvári nielen krásne prekryté, póry zahladené a jemné linky vyplnené, ale táto vrstva by mala vydržať až 8 hodín oproti bežným metódam nanášania.Color Me sa dá objednať cez zahraničné stránky výrobcu. 

make-up, technologické novinky,beautytech, beautytechnológie, technologické novinky, techbeauty