Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nafilmujte si svoje zuby s kefkou Prophix

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
10. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zubných kefiek ponúkajú výrobcovia od výmyslu sveta. Manuálne, elektrické, sonické, ústne sprchy a našli by sa aj ďalšie. Ale zubná kefka so zabudovanou kamerou a bezdrôtovým pripojením? Nepochybne užitočná pomôcka.

Hoci venujete svojej ústnej dutine odporúčaný čas starostlivosti a využívate pri tom moderné metódy čistenia zubov, ktoré sľubujú takmer 100% odstránenie zubného povlaku, výsledok si nedokážete overiť. A ani to, čo vám odrazu na zuboch či ďasnách spôsobuje ťažkosti. V zle dostupných miestach uvidí až vás stomatológ s nástrojmi vznikajúci problém. Môžete totiž skúšať svoje ústa otvárať a vykrúcať doma pred zrkadlom, ale nikdy neuvidíte tajné zákutia vášho zuboradia.

čistenie zubov, elektrická zubná kefka, Prophix, starostlivosť o chrup, zubná hygiena, zubná kefka, zubná kefka s kamerou

So zubnou kefkou Onvi Prophix so zabudovanou minikamerou vám už nič neunikne. Kamera počas bežného čistenia dokáže nasnímať ťažko dostupné miesta, nahrať video alebo vytvoriť fotografiu. Kefka je vybavená bezdrôtovým WiFi a Bluetooth pripojením, aby nahraté súbory mohla zdieľať cez súvisiacu mobilnú aplikáciu v telefóne či tablete. Tento spôsob nahrávania detailov v ústnej dutine pomôže lokalizovať miesto problému bez toho, aby ste s každou maličkosťou museli utekať k vášmu stomatológovi. Pomocou fotiek s ním môžete na diaľku konzultovať, či je potrebný jeho okamžitý zásah.

Prophčistenie zubov, elektrická zubná kefka, Prophix, starostlivosť o chrup, zubná hygiena, zubná kefka, zubná kefka s kamerouix má viacero vymeniteľných nástavcov. Zrkadielko slúži na okamžitú kontrolu zubov na ťažko viditeľných miestach, ďalší nástavec detailne dočistí zuby v mieste ich spoja s ďasnami, vo výbave je aj nástavec na masáž ďasien a gumená škrabka pre odstránenie hrubého nánosu povlaku zo skloviny.

Aplikácia slúži nielen na zhromažďovanie záznamov, ale aj na kontrolu výsledkov a starostlivosti o chrup, keďže monitoruje frekvenciu používania kefky. Zároveň pridá dobre mienené rady, ako si osobnú hygienu ešte vylepšiť. Apka je však dostupná len pre systémy iOS.