Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Wellbox omladí pleť a zároveň zbaví celulitídy a tuku

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
2. 6. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnohé z nás, milé dámy, si potrpíme na svoj zovňajšok a chceli by sme byť štíhle, zdravé a fit. Lenže často nestíhame podstupovať pravidelné kozmetické ošetrenia, napríklad omladzovanie tváre, redukciu ochabnutej kože, odstraňovanie celulitídy a podobne. Ide o časovo náročné procedúry, ktoré si vyžadujú denné sedenia v salónoch, nehovoriac o množstve peňazí, ktoré za to vypustíme z peňaženky. Alternatívou toho všetkého preto môže byť Wellbox, all-in-one prístroj na domáce kozmetické ošetrenie pleti a tela.

Väčšina prístrojov v salónoch alebo pre domácu starostlivo o telo a pleť majú len jedno zameranie na konkrétny účel. Ak by sme si teda chceli ošetrovať každú časť nášho zovňajšku, potrebovali by sme tých prístrojov naozaj množstvo.  

Wellbox však vo svojich útrobách ukrýva viacero možností pre široké využitie. Môžete si s ním ošetrovať tvár ako aj telo a zároveň pri tom využívať jeho relaxačné účinky. Prístroj viditeľne omladzuje pleť, vypína pokožku na tvári, krku a dekolte, redukuje jemné mimické vrásky a linky, spevňuje kontúry, zlepšuje pružnosť pokožky a zvláčňuje ju. Použitím Wellboxu na tele dokážete redukovať celulitídu, vypínať ovisnutú kožu, spevňovať kontúry či odstraňovať tukové tkanivá. Použiť ho môžete na všetky partie tela. Wellbox sľubuje aj relaxačné využitie pri unavených a ťažkých nohách, opuchnutých členkoch, boľavej hlave a ešte ďalších problémoch.Wellbox, tvár, pleť, telo, boky, brucho, celulitída, omladenie, ozdravenie pleti, zbavte sa celulitídy, LPG, domáce ošetrenie, prístroj na domáce ošetrenie, prístroj proti celulitíde, prístroj na odstránenie tuku, LPG,

Princíp fungovania spočíva v piatich vymeniteľných hlavách, a používajú sa podľa lokality ošetrovania. Pre tvár a malé plochy ako ruky, kolená či členky je určená hlava s mechanickým ROLL valcom pre stimuláciu tkaniva. Podobný princíp má aj ďruhá hlava, určená pre ošetrovanie väčších plôch ako ramená, lýtka a predlaktia.

Súčasťou tretej hlavy sú už motorizované ROLL valce, rotujúce v opačných smeroch, a sú vhodné pre ošetrovanie väčších či menších partií. Podtlakom stimulujú usadený tuk, ktorý už nemožno odbúrať ani diétami ani cvičením. Aktivuje sa tak proces lipolýzy, teda vnútorného odbúrania tukov. Tie sa z tela vyplavia pomocou lymfatického systému.

Štvrtá, LIFT liečebná hlava, je určená na jemnú stimuláciu fibroblastov, teda buniek kože produkujúcich elastínové vlákna a kolagén, ako aj  glykozaminoglykány, ktoré tvoria podpornú konštrukciu pokožky. Vekom sa množstvo fibroblastov znižuje, čo sa prejavuje ochabovaním pokožky. LIFT hlava funguje v podstate ako mechanický aktivátor a jemnými mikroimpulzmi stimulujú tkanivo. Ošetruje sa s ňou napríklad okolie očí a citlivé lokality. Piata LIFT hlava prístroja mechanicky stimuluje kožné tkanivo systémom LPG na frekvencii 8 Hz. Tkanivo sa stimuluje jemným nasávaním pod tlakom a zároveň vyhladzovaním. Je určená pre sa tvár, krk a dekolt.

Wellbox ošetrenie je bezbolestné a trvá 3-6 minú v závislosti od danej lokality. Výrobca odporúča použitie prístroja pre dosiahnutie efektu 2 krát denne. Môžu sa s ním ošetrovať všetky typy pleti, bez ohľadu na citlivosť. Obsluha nie je náročná, všetky nastavenia zobrazuje LCD displej s ôsmimi tlačidlami. Wellbox je dostupný cez e-shop a výrobca pri nespokojnosti garantuje vrátenie peňazí.