Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nechajte sa rozmaznať každodennou regeneračnou masážou očného okolia od IRIS

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
27. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Predstavte si relax v pohodlí domova v podobe ázijskej tlakovej masáže očného okolia. Jemné poklepkávanie a vibrácie na pokožku, ktoré stimulujú regeneračný proces vo vnútri tkaniva. Toto vám každý deň dopraje vaša osobná špecializovaná masérka IRIS. A vy budete vyzerať mladšie a sviežejšie.

Tmavé kruhy a vačky pod očami mávajú rôzne príčiny. Nedostatok spánku, stres, alergie, plač, aj nadmerné hromadenie tekutín v tele a mnoho ďalších. Nepôsobia esteticky a na tvári vytvárajú dojem celkovej únavy a dokonca pridávajú roky. Pokožka okolo očí má totiž približne o štvrtinu tenšiu hrúbku ako na zvyšku tvári. K viditeľnej zmene dochádza približne od 25. roku života, keď je najvyšší čas venovať jej zvýšenú pozornosť. Existuje množstvo riešení, menej či viac účinných, v podobe prírodných a kozmetických prípravkov. Ak už nič nepomáha, zúfalým riešením je už len maskovanie postihnutých partií líčidlami. V konečnom dôsledku, aj to môže prispievať k ďalšiemu zhoršovaniu problému.

IRIS, Foreo, oči, masáž, očná masáž, regenerácia pokožky, obnova pokožky, starnutie, vrásky okolo očí, kruhy pod očami

Efektnú alternatívu ponúka šikovný malý prístroj s názvom IRIS od spoločnosti Foreo. Táto účinná vecička je navrhnutá špeciálne pre zmierňovanie kruhov a opuchov pod očami, ako aj na boj s vráskami a starnutím pokožky v očnom okolí. Tajomstvo je ukryté v jedinečnej T-sonic technológii, založenej na vysielaní sonických vĺn. Tie jemnými pulzmi stimulujú mikrocievky, ktoré sa prekrvia a následne prichádza k regeneračnej samoobnove pokožky. Jemné vibrácie sú omnoho účinnejšie ako intenzívna očná masáž bruškami prstov.

Sonická masáž je vhodná pre dámy s vymenovanými problémami pod očami, a aj ako prevencia proti vzniku prvých mimických vrások, prípadne ako riešenie výrazných známok starnutia. Zariadenie je vodeodolné, vyrobené z neporézného lekárskeho silikónu, ktorý je odolný voči baktériám, je hypoalergénne a neobsahuje BPA ani ftaláty.

IRIS, Foreo, oči, masáž, očná masáž, regenerácia pokožky, obnova pokožky, starnutie, vrásky okolo očí, kruhy pod očami

IRIS v podstate nahrádza profesionálne kozmetické ošetrenie tým, že kombinuje jemné poklepkávanie s jemnými vibráciami. Jeho zaoblená konštrukcia je navrhnutá tak, aby kopírovala očné kontúry a účinne pôsobila v každom drobnom zákutí. Jeho účinnosť sa dá ešte podporiť použitím vhodného séra, určeného na starostlivosť o pokožku očí. Výsledkom je jasný rozžiarený pohľad vďaka omladenej pokožke.  

Toto štýlové zariadenie si môžete vziať so sebou kamkoľvek, na jedno nabitie totiž vydrží až 140 použití.