Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Osobná maskérka MatchCo vám vyberie personalizovaný make-up

Osobná maskérka MatchCo vám vyberie personalizovaný make-up
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
4. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nejedna žena si pomocou líčidiel pomáha zakryť nedostatky pleti a zvýrazniť svoje prednosti. No sem tam sa snaha nestretne s úspechom a výsledkom je nakoniec efekt masky na tvári. Existuje však možnosť mať osobnú maskérku kedykoľvek počas dňa pri sebe. A to nie hocijakú, ale nainštalovanú priamo v mobile.

Aplikácia do telefónu MatchCo je navrhnutá pre dámy, ktoré si samy nedokážu správne zhodnotiť stav pleti. Preto majú často pocit, že netrafili ten správny make-up a želaný efekt sa nedostavil. 

MatchCo, make-up, pleť, líčenie, pokožka, farba, dermatológ, na mieru

Tím vedcov, inžinierov a dermatológov však našiel riešenie v podobe patentovanej technológie výroby make-upu na mieru. Aplikácia pomocou fotoaparátu analyzuje jedinečný odtieň každej pleti. Potrebuje na to zaznamenať 5 skenov na určených častiach kože.

MatchCo make-up, aplikácia, mobil, pleť

Na základe týchto zistení prepošle kozmetickej spoločnosti údaje, potrebné k výrobe make-upu presne na mieru. Špecialisti sa potom zamerajú na najvhodnejšie zloženie make-upu. Jedinečné technológie sa uplatňujú nielen pri analýze ale aj samotnom procese výroby líčidla. V správnom pomere namiešajú vhodné minerálne zložky, oxid zinočnatý a oxid titaničitý, či rôzne bylinné extrakty pre zachytávanie voľných radikálov a elimináciu zápalov. Vitamínové zložky zas pokožku omladia a oživia.

Výsledný make-up MatchCo je doslova multifunkčným vzorcom, namiešaným presne podľa jedinečného odtieňa, hydratácie a kvality pokožky. All-in-one make-up, teda všetko v jednom, obsahuje podkladový primer a správne množstvo aktívnych i výživných látok.

Make-up s prirodzeným efektom na tvári si dámy môžu dať namiešať v každom ročnom období, pretože aj pleť mení svoje potreby. Aplikácia je zatiaľ dostupná len pre majiteľky telefónov s operačným systémom iOS.