Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LaserBand 82: Husté a zdravé vlasy pomocou laserovej terapie už za 12 týždňov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 2. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Odveký ľudský problém s vypadávaním vlasov sa v domácich podmienkach snaží riešiť nové zariadenie v tvare čelenky s názvom LaserBand 82, ktoré predstavila spoločnosť HairMax.

Zariadenie je určené pre ľudí, ktorí trpia miernou alebo strednou úrovňou vypadávania vlasov, ale môžu ho využiť aj ľudia bez tohto problému na to, aby podporili rast zdravých a silných vlasov.

- „Čo je to za zariadenie a ako funguje?,“ pýta sa pán Ľubomír Straka, šéfredaktor, Techpedia.SK.

„Obsahuje 82 laserových diód. Ide o lasery s nízkym vyžarovaním, ktoré prestupujú do pokožky na hlave a tam zlepšia krvný prietok. Takouto stimuláciou zvyšujú hustotu vlasových folikúl, teda podporujú rast vlasov,“ hovorí pán Jim Smeriglio, HairMax.

Celý proces pritom trvá len 90 sekúnd. Čelenku LaserBand 82 si stačí umiestniť na začiatok hlavy po dobu 30 sekúnd, potom ju presunúť na stred hlavy na ďalších 30 sekúnd a nakoniec ju zvyšných 30 sekúnd ponechať na zadnej časti hlavy. Tento proces sa opakuje tri krát týždenne, pričom viditeľné výsledky sa podľa vývojárov dajú dosiahnuť už po 12tich týždňoch terapie.

- „Máte už potvrdené klinické štúdie?“

„Máme 7 rozdielnych klinických štúdií spolu s povolením od FDA na používanie zariadenia. Zaznamenali sme veľmi dobré výsledky aj u seniorov. Závisí to teda od počtu vlasov, ktoré máte na hlave. Čím skôr začnete s laserovou terapiou, tým skôr budú vaše vlasy zdravšie,“ odporúča pán Jim Smeriglio, HairMax.

LaserBand 82 je teda naozaj zaujímavým nástrojom na revitalizáciu vlasov, no zrejme metódu nastreľovania vlasov, či umelého zapúšťania folikúl len tak nenahradí. Podľa vývojárov by ich však mal plne podporiť a ak človek netrpí silným vypadávaním vlasov, mohol by byť jeho účes hustejší a zdravší.