Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Tlačiareň na nechty INAIL vás behom pár sekúnd spraví krásnou

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 2. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nie všetky ženy majú dostatok času na to, aby si nechali namaľovať nechty v nechtových štúdiách. Na druhej strane, ani skúsené manikérky nevedia na nechty namaľovať ľubovoľné obrázky, či nebodaj predlohu z fotky. To sa však už čoskoro môže zmeniť vďaka novej tlačiarni na nechty INAIL.

„Na hlavnom displeji si môžete vybrať z tisícov obrázkov, priamo z tohto zariadenia. Na výber máme rôzne druhy návrhov, ktoré sú roztriedené do skupín. A tu si napríklad môžete vybrať z francúzskych štýlov či z akýchkoľvek iných štýlov, ktoré máte radi,“ vysvetľuje pán Xu Dingheng, INAIL Intelligent Printer.

Ak by aj to bolo málo, prostredníctvom Wifi pripojenia alebo USB portu sa dajú nahrať i vlastné obrázky alebo aj fotografie z mobilného zariadenia. Návrhy sa dajú jednoducho prispôsobiť na viac ako 13 palcovom dotykovom displeji, cez softvér Creative Studio.

„Stačí len vložiť prst do tlačiarne a o 5 až 10 sekúnd je hotový.“

Celkový čas úpravy jedného nechtu sa s potlačením, nalakovaním a zatavením UV svetlom dostane na neuveriteľných 15 sekúnd.

- „O aký materiál farieb ide? Sú to nejaké špeciálne farby?,“ pýta sa Ľubomír Straka, šéfredaktor, Techpedia.SK.

„Je to na princípe bežného atramentu.“

- „A ako dlho vydržia nechty namaľované?“

„Bežná doba je približne dva týždne,“ odpovedá pán Xu Dingheng, INAIL Intelligent Printer.

Inteligentná tlačiareň INAIL pritom tlačí na nechty na rukách, aj na nohách, no dokáže tiež potlačiť sadu 20tich umelých nechtov naraz, pre neskoršie použitie.