Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG Watch Urbane 2nd Edition s vlastným mobilným pripojením

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 10. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Väčšina súčasných inteligentných hodiniek sa so svojimi funkciami spoliehajú na spárovaný smartfón alebo Wifi pripojenie, ale druhá generácia hodiniek Watch Urbane 2nd Edition od spoločnosti LG je jedným z prvých zariadení, ktoré sa môže pochváliť zabudovaným mobilným pripojením pre dáta alebo pre prijímanie hovorov bez spárovaného smartfónu.

Hodinky sú oproti svojej predchádzajúcej verzii o niečo robustnejšie. Zariadenie meria 44,5 x 14,2 milimetra. S vyšším telom prichádza súvisí o niečo väčší 1,38 palcový P-OLED displej s rozlíšením 480 na 480 bodov, čo robí 348 bodov na palec.

Nové hodinky majú v sebe vstavaný GPS lokátor a v tomto modeli sa zvýšila kapacita batérie na 570 mAh. Podľa spoločnosti by tak hodinky v kombinácii s úsporným režimom mali vydržať na jedno nabitie „po celý deň a viac“.

LG, Watch Urbane 2nd Edition, hodinky, inteligetné hodinky, P-OLED, Wifi, Bluetooth, LTE, 3G, IP67, technológie, novinky

Pôvodné hodinky mali iba jedno fyzické tlačidlo, Watch Urbane 2nd Edition si ich prináša rovno tri. Umožňujú aktiváciu a deaktiváciu režimu Ambient a slúžia na rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám a nastaveniam.

Rovnako ako ich predchodca, sú nové hodinky poháňané 1,2 GHz procesorom Snapdragon 400 a vnútorné úložisko pre dáta má kapacitu 4 GB. Hodinky si poradia s prašným prostredím a sú odolné voči vode s certifikátom IP67. Na výber bude z viacerých farebných variácií, ako sú Space Black, Opal Blue, Luxe White a Signature Brown, dostupnosť sa môže líšiť v závislosti od regiónu.

LG, Watch Urbane 2nd Edition, hodinky, inteligetné hodinky, P-OLED, Wifi, Bluetooth, LTE, 3G, IP67

S hodinkami LG Watch Urbane 2nd Edition môžete pokojne nechať svoj smartfón doma, pretože k pripojeniu Wifi a Bluetooth sa po novom pridružilo aj pripojenie do sietí LTE a 3G. Používateľ bude mať tak stály prístup k dátovému a mobilnému pripojeniu, vďaka čomu môže prijímať hovory iba cez hodinky. Je to vhodné napríklad pri krátkych výletoch alebo športovaní, kedy môže smartfón zavadzať.

LG, Watch Urbane 2nd Edition, hodinky, inteligetné hodinky, P-OLED, Wifi, Bluetooth, LTE, 3G, IP67

Spoločnosť LG zatiaľ neodhalila cenu ani dostupnosť nových hodiniek Watch Urbane 2nd Edition, ale tvrdí sa, že ako prvé budú dostupné v USA a Kórei, nasledovať bude Európa, Ázia a krajiny Stredného východu a Spoločenstva nezávislých štátov.

LG, Watch Urbane 2nd Edition, hodinky, inteligetné hodinky, P-OLED, Wifi, Bluetooth, LTE, 3G, IP67