Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Žehlička na vlasy Braun ST780 Sensocare

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
23. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Upravené ženské vlasy patria k základnej starostlivosti o zovňajšok, obzvlášť, ak majú byť zdravé, lesklé a jemné na dotyk. Presne také výsledky a ešte aj viac je možné dosiahnuť s novinkou na trhu, žehličkou na vlasy Braun ST 780 SensoCare. Je to prvá žehlička, ktorá rešpektuje prirodzené potreby vlasov a prispôsobuje sa im počas celej doby ich žehlenia. Či už máte vlasy vlhké alebo suché, tenké či hrubšie, prirodzené alebo farbené, žehlenie už nebude pre ne záťažou.

Balenie žehličky na vlasy je veľmi jednoduché. Po otvorení škatule v nej totiž nájdete len samotné zariadenie a k nemu návody.

Žehlička SensoCare má v sebe zabudované senzory, ktoré snímajú až 20× za sekundu teplotu a vlhkosť vlasov, od korienkov až po končeky. Na základe toho zariadenie automaticky prispôsobuje teplotu žehliacich plôch a chráni vlasy pred spálením a vysúšaním.

Žehliace plochy tvoria keramické doštičky s úpravou NanoGlide, pre až trojnásobne hladšie kĺzanie po vlasoch, v porovnaní s inými modelmi. Už sa netreba obávať žiadneho zatŕhania, pripálenia ani nepríjemného ťahania vlasov. Keramický materiál zaručuje vždy rovnomerné zahriatie doštičiek po celej ich ploche.

SensoCare viditeľne dosiahne uspokojivé výsledky v kratšom čase, aj pri menšom počte ťahov. Po vlasoch tak netreba opätovne prechádzať a vystavovať ich vysokým teplotám.

Na pokročilom displeji, s možnosťou nastavenia viacerých jazykov, zobrazuje žehlička všetky nastavené parametre a zároveň poskytuje spätnú väzbu o procese úpravy vlasov. Zobrazuje vlhkosť vlasov, teplotu žehliacich plôch a rýchlosť žehlenia, a to usmiatymi alebo zamračenými ikonami tváre.

Anatómia žehličky ST 780 SensoCare bola navrhnutá s jemne zaoblenými okrajmi, takže sa s ňou dajú jednoducho vytvárať aj kučery a vlny rôznych tvarov.

Myslelo sa i na bezpečnosť prstov počas úpravy vlasov. Žehlička má totiž na dotyk chladnú špičku, preto sa dajú jednou rukou vlasy žehliť a druhou pomáhať napríklad práve k tvorbe krásnych kaderí. Rukoväť žehličky dobre padne do ruky, a preto je manipulácia s ňou pohodlná a jednoduchá.

Žehlička na vlasy SensoCare je vhodná aj pre poškodené vlasy. Dokáže im určiť správnu teplotu pre ochranu počas žehlenia a navyše vlasy napohľad aj na dotyk ozdraví a uhladí. Obzvlášť porézne, náchylné na poškodenie a vysúšanie sú farbené vlasy a častým žehlením farba výrazne bledne. Nie však s technológiami v žehličke SensoCare, ktorá extra jemnou starostlivosťou ochraňuje farebné pigmenty vo vlasoch a farba tak zostáva zachovaná a sýta.

Braun ST780 SensoCare dokáže zaručene zabezpečiť spoľahlivú ochranu a trvácny účes podľa želaní. Aj preto sa môže hrdo pýšiť titulom “vlasová žehlička budúcnosti“.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)