Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kam zmizli zlaté Moto 360?

Kam zmizli zlaté Moto 360?
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
23. 9. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pomerne nezvyčajná vec sa stala v kampani na hodinky Moto 360 – ako je pri smart hodinkách zvykom, prichádzajú vo viacerých farebných variantoch či materiálových prevedeniach. A jedným z obľúbených je zlatá farba. Inak tomu nebolo ani pri Moto 360, no z ponuky jednoducho zmizli.

Minulý týždeň v piatok sa zjavil na internete propagačný materiál hodiniek na letáku priamo od spoločnosti Motorola. Príjemca to ihneď zverejnil na sociálnej sieti Reddit. Zaujímavosťou bolo, že ponuku hodiniek Moto 360 tvorili aj jedny v zlatom prevedení. Po tom, ako zavolali do Motoroly a žiadali ju o komentár k hodinkám, ktoré sa tu zjavili, si Motorola náhle uvedomila svoj omyl. Najskôr iba vymazala zlaté hodinky, no neskôr aj zmenila usporiadanie ďalších hodiniek, aby prázdne miesto nepútalo zbytočnú pozornosť.

Moto 360

Oficiálne stanovisko Motoroly znelo veľmi lakonicky: „Hoci nemôžeme komentovať konkrétne zlaté hodinky, vždy sme sa snažili hľadať nové materiály a do budúcnosti máme v úmysle poskytnúť pre Moto 360 viacero štýlov na výber.“ Ťažko povedať, či sa teda tieto hodinky nakoniec na trhu ukážu, no mohlo by ísť aj o reakciu na zlatú verziu najnovších Apple Watch, ktoré chystajú tento mesiac 18-karátovú zlatú verziu.

Zdroj: Redditor