Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nenápadná, no vždy pripravená širokouhlá auto kamera Garmin Dast Cam 65W

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
23. 10. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj malé zariadenia dokážu veľké veci. Príkladom je miniatúrna, diskrétna auto kamera Garmin Dash Cam 65W. Vie totiž viac ako len nahrávať jazdu z predného okna auta. Mimochodom, záznam vo Full HD rozlíšení sa spúšťa automaticky a rovnako sa video aj automaticky ukladá aj v prípade nehody či incidentu.

Súčasťou zariadenia je aj GPS snímač, ktorý do záznamu dodáva presnú polohu, ale aj rýchlosť vozidla. Veľkou prednosťou je mimoriadne širokouhlá, až 180 stupňová šošovka, ktorej nič neujde. Dokonca ani to, ak vybočíte z jazdného pruhu. Bezpečnostní strážcovia v kamere, ktorých si môže používateľ nastaviť, sledujú okrem pruhov aj to, či je premávka už v pohybe, alebo či náhodou nehrozí zrážka s autom pred vami a včas vám to oznámia na displeji zariadenia.

Zaujímavou funkciou je Travelapse, ktorá v istých časových intervaloch zosníma zopár snímok a z vašej dlhej jazdy tak spraví akoby minútový zostrih. Všetko sa ukladá na microSD kartu, no cez aplikáciu Virb vo vašom smartfóne sa k súborom dostanete aj bezdrôtovo cez Wifi, ktoré kamera má, a môžete ich tak zdieľať na sociálnych sieťach.

Ovládanie kamery je na bočnej strane, pomocou tlačidiel, no v rámci bezpečnosti, aby sa mohol vodič venovať riadeniu, vybavil výrobca zariadenie aj hlasovým ovládaním.

Nenápadná, no vždy pripravená širokouhlá auto kamera Garmin Dast Cam 65W