Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

VW Arteon bude jazdiť s najnovším riešením dojazdu po defekte od Goodyear

VW Arteon bude jazdiť s najnovším riešením dojazdu po defekte od Goodyear
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Goodyear oznamuje, že jej niekoľkokrát ocenené vysoko výkonné pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 3, vybavené najnovšou technológiou značky Goodyear-SealTech, schválila automobilka Volkswagen ako originálnu výbavu svojho nového modelu Arteon.

Pod označením SealTech sa skrýva najnovšie riešenie značky Goodyear pre predĺženie prevádzkyschopnosti vozidla po defekte. Dojazd umožňuje špeciálna povulkanizačná tesniaca technológia. SealTech dokáže utesniť defekty v oblasti behúňa pneumatiky až do priemeru 5 milimetrov a zaisťuje tak aj po defekte pohodlnú a rovnomernú jazdu. Značka SealTech je zobrazená na bočnici pneumatiky.

Automobilka Volkswagen si pre svoje nové vozidlo Arteon vybrala pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 s technológiou SealTech.

"Sme hrdí na to, že ďalej rozširujeme naše portfólio a zavádzame Goodyear SealTech na nový VW Arteon. O možnosti predĺženia prevádzkyschopnosti vozidiel majú veľký záujem ako výrobcovia vozidiel, tak i spotrebitelia. Aby sme mohli ich dopyt uspokojiť, pokračujeme v investíciách do vývoja technológií, ako je práve SealTech," povedal Nick Harley, výkonný riaditeľ pre originálnu výbavu osobných vozidiel spoločnosti Goodyear v Európe, na Blízkom východe a v Afrike.

Nový Volkswagen Arteon je štvordverový fastback s pôsobivým, inovatívnym, ale súčasne praktickým dizajnom. V záujme čo najlepších jazdných vlastností bude vybavený pneumatikami Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 o rozmere 225/55R17 97W a 245/45R18 96W s novou technológiou Goodyear SealTech.

Pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 s technológiou SealTech predĺžia dojazd po defekte.

(Zdroj: Tlačová správa Goodyear)