Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Aplikácia My Volkswagen pre sledovanie servisných udalostí

Aplikácia My Volkswagen pre sledovanie servisných udalostí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Automobily sa stávajú čoraz viac prepojenejšie z radom aplikácií pre mobilné zariadenia. Napríklad BMW má šikovného osobného asistenta alebo Volvo vám umožní zamknúť auto, skontrolovať stav paliva či aktualizovať vykurovanie cez hodinky Apple Watch. Najnovšie sa pridal Volkswagen, ktorý predstavil aplikáciu s jednoduchým názvom My Volkswagen App.

V základe je aplikácia My Volkswagen App o udržaní prehľadu nad všetkým, čo sa deje vo vašom vozidle. Pokiaľ má rodina viac automobilov značky Volkswagen, môžu ich všetky sledovať na jednom mieste. Dokonca sa dá sledovať cesta novo kúpeného auta z fabriky k predajcovi.

Aplikácia však primárne slúži pre servis vozidiel Volkswagen. V podstate je to digitálna servisná kniha, ktorá poskytne používateľovi podrobný protokol všetkých služieb a servisných kontrol, ktoré boli na jeho vozidle vykonané v priebehu času. Dá sa tiež využiť pre rezerváciu do servisu a taktiež vás aplikácia na základe počtu najazdených kilometrov upozorní, že by bolo dobré vykonať servisnú prehliadku.

Aplikácia My Volkswagen App ponúka kompletný prehľad o stave vášho automobilu Volkswagen

Majitelia môžu cez My Volkswagen App sledovať cestu vozidla do servisu, môžu schváliť navrhnuté pracovné zásahy pri zistených problémoch počas servisnej prehliadky, alebo tie menej závažné problémy môžu odložiť na neskoršie.

Momentálne sa aplikácia My Volkswagen App podrobnejšie skúša vo Veľkej Británii. Majitelia vozidiel Volkswagen, ktorí navštívia predajcu, sú vyzývaní, aby si aplikáciu stiahli. Volkswagen bude zhromažďovať spätnú väzbu od svojich zákazníkov, aké mali skúsenosti s používaním aplikácie a rôzne pripomienky a návrhy potom začlení do budúcich verzií aplikácie.

Aplikácia My Volkswagen App je v podstate digitálna servisná kniha s prehľadom o všetkých vykonaných zásahoch vo vozidle