Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Growbox vám dá čerstvú zeleninu kedykoľvek v roku

Autor:
Rastislav Blažek
Zverejnené:
6. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zdravý životný štýl je dnes veľkým trendom pre mnohých ľudí a to aj pre tých, čo veľmi cvičiť nechodia. Mastné sýte jedlá sa stávajú pri sedavej práci príťažou, čo prinútilo mnohých ľudí prejsť na ľahšiu stravu, bohatú na zeleninu. V lete to nie je veľký problém, ceny zeleniny sú nízke, ale v zime by sa nejaká vlastná záhradka zišla.

Opcom Farm preto prišla s jednoduchým vynálezom, ktorý nazvala Growbox. Ide o akúsi platformu, v ktorej na hydropónickom princípe dokážete vypestovať rôzne druhy zeleniny, bylín, ale dokonca aj niektoré druhy ovocia. Hydropónický princíp nevyužíva žiadnu pôdu a korienky zeleniny sa napájajú priamo z vody obohatenej o vitamíny.

Spoločnosť Opcom Farm predstavila domácu hydropónikcú farmu na pestovanie zeleniny s názvom Growbox

Vďaka tomu na vypestovanie želanej plodiny spotrebujete až o 90% menej vody, ako by ste na to isté množstvo spotrebovali vo vašej záhradke. Semienka vo výživnej želatínovej tablete dodáva Opcom priamo s balením. Mnohých určite napadne otázka, a čo slnko, respektíve svetlo, veď mnoho ľudí „indórovo“ pestovalo rôzne bylinky a náklady na svetlo boli horibilné. Vývojári z Opcom Farm sa rozhodli. že použijú úsporné LED riešenie. s charakteristikou svetla ideálnou pre rast plodín.

Spoločnosť Opcom Farm predstavila domácu hydropónikcú farmu na pestovanie zeleniny s názvom Growbox

Kapacita tohto Growboxu je až 50 sadeníc naraz, čo vzhľadom na plochu vôbec nie je málo. Výrobca ďalej udáva, že komu by to nestačilo, dá sa vertikálnym dizajnom Growboxu získať priestor na ďalších 25 sadeníc, teda celkovo 75.

Ak máte radi záhradníčenie, tak vďaka Growboxu od Opcom Farm môžete svoje hoby pestovať celoročne a ešte aj urobíte dobrý krok pre svoje zdravie.