Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

RackStation RS2818RP+ je NAS s vysokou kapacitou pre rastúce firmy

RackStation RS2818RP+ je NAS s vysokou kapacitou pre rastúce firmy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology dnes predstavila zariadenie RackStation RS2818RP+, 16-šachtový NAS server veľkosti 3U, ktorý ponúka veľkú úložnú kapacitu, a zároveň je cenovo dostupný pre malé aj stredné firmy.

Model RS2818RP+ je prvým zariadením RackStation NAS 3U v produktovej rade Plus, ktoré ponúka až 16 šácht na pevné disky s hrubou kapacitou až 192 TB. Kapacitu úložného riešenia je možné ešte ďalej rozšíriť až na 336 TB pripojením jednej rozširujúcej jednotky RX1217(RP), umožňujúcej rozšírenie kapacity za behu.

„Jednou z najčastejších výziev pre moderné malé a stredne veľké firmy je nájdenie takého riešenia úložiska, ktoré dokáže uchovávať veľké objemy dát a súčasne si zachováva flexibilitu pre rozšírenie vyžadované rastom firmy,“ uviedol Jason Fan, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Zariadenie RS2818RP+ ponúka veľkú kapacitu úložiska a zároveň prijateľné priemerné náklady. Predstavuje ideálne riešenie centralizovaných záloh, súborového systému alebo hviezdicových záloh pre distribuované firmy.“

Synology RackStation RS2818RP+, 16-šachtový NAS server veľkosti 3U.

Základom modelu RS2818RP+ je štvorjadrový procesor Intel Atom C3508 a 4 GB pamäte DDR4 UDIMM RAM bez ECC, rozšíriteľnej až na 64 GB pomocou štyroch modulov 16 GB ECC UDIMM. Štyri gigabitové eternetové porty LAN typu Plug-and-Play je možné rozšíriť pomocou výkonnejších sieťových kariet 10GbE a dosiahnuť tak výkon s priepustnosťou sekvenčného čítania s rýchlosťou cez 1 400 Mb/s a 26 000 IOPS pri náhodnom zápise. Zariadenie RS2818RP+ je možné zakúpiť spolu s rozšírenou zárukou Synology Extended Warranty (EW202) dostupnou vo vybraných regiónoch, ktorá ponúka až 5-ročnú záruku na hardvérové časti úložiska.

Zariadenie RS2818RP+ využíva systém DiskStation Manager, pokročilý a intuitívny operačný systém pre zariadenia NAS od Synology ponúkajúci rôzne aplikácie zvyšujúce produktivitu práce. Spoločnosť Synology získala celý rad mediálnych ocenení, napr. popredné miesto v kategórii stredne rozsiahlych NAS serverov v prieskume úložných riešení realizovaným spoločnosťou TechTarget a sedem rokov v rade aj prvé miesto v ankete Voľba čitateľov webu PC Mag Readers.

Synology RackStation RS2818RP+, 16-šachtový NAS server veľkosti 3U.

(Zdroj: Tlačová správa Synology)