Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Širokouhlá kamera MeetUp je ako stvorená pre menšie zasadacie miestnosti

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Konferenčné video hovory sa stali pravidelnou súčasťou v kanceláriách, no s nesprávnym vybavením môže byť takýto video hovor náročnou výzvou. Aby sa všetci v tesnej rokovacej miestnosti pohodlne videli aj počuli, vydala spoločnosť Logitech novú konferenčnú kameru MeetUp.

Kamera MeetUp je špeciálne navrhnutá pre použitie v menších priestoroch. So svojim širokouhlým objektívom, ktorého zorné pole je 120 stupňov, zachytí kamera dianie v malých zasadacích miestnostiach v rozlíšení 4K bez toho, aby sa museli ľudia tlačiť smerom bližšie k nej. Objektív sa dá podľa potreby posunúť o 25 stupňov vľavo alebo vpravo.

Zvuk je prenášaný prostredníctvom troch zvukotesných mikrofónov, ktoré sú špeciálne vyladené pre akustickú činnosť v malom priestore. K dispozícii je aj voliteľný doplnkový mikrofón, ktorý môže rozšíriť rozsah hlasového snímania až do vzdialenosti 4,3 metra.

Spoločnosť Logitech predstavila širokouhlú kameru MeetUp, ktorá je navrnutá pre konferenčné video hovory.

Kamera je pripravená k okamžitému použitiu hneď po vybalení, stačí ju cez port USB pripojiť k zariadeniu. Používatelia ju môžu ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie Logitech ConferenceCam Soft Remote, ktorá je k dispozícii pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android a je tiež kompatibilná so systémom Windows 10. V tomto prípade sa dajú pre ovládanie použiť hlasové príkazy cez digitálnu asistentku Cortana.

Konferenčná kamera Logitech MeetUp bude k dispozícii v júli za cenu 1099 EUR, zatiaľ čo doplnkový mikrofón Expansion Mic sa bude dať zakúpiť samostatne za 249 EUR.

Kamera Logitech MeetUp má rozlíšenie 4K a zvuk prenáša prostredníctvom troch mikrofónov, ktoré su vyladené pre použitie v menších priestoroch.