Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vylepšené portfólio tlačiarní LaserJet Enterprise od spoločnosti HP Inc.

Vylepšené portfólio tlačiarní LaserJet Enterprise od spoločnosti HP Inc.
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na trh boli uvedené nové tlačiarne LaserJet Enterprise radu 600 od spoločnosti HP Inc., svetového lídra v oblasti tlačiarenských riešení. Tlačiarne LaserJet Enterprise radu 600 prichádzajú s najkomplexnejším zabezpečením na trhu a ešte vyššou výkonnosťou.

Tak ako sa biznis neustále zrýchľuje, potrebujú pracovné skupiny šikovnejšie riešenia, aby mohli zostať efektívne a udržali si náskok pred konkurenciou. Multifunkčné tlačiarne (MFP) radu 600 spájajú výnimočný výkon s úsporou energie a profesionálnou kvalitou tlače, kedykoľvek ju užívatelia práve potrebujú - a pri tom pomáhajú chrániť sieť pred stále narastajúcim množstvom kybernetických útokov. Nové zariadenia disponujú technológiou HP JetIntelligence, ktorá je postavená na prelomovom chemickom zložení tonera a zaručuje tak ešte lepšiu kvalitu tlače.

„HP mení vnímanie tlačiarní u zákazníkov a servisných profesionálov vďaka transformatívnym technológiám, ktoré sú postavené na inováciách od HP v oblasti bezpečnosti, priemyselného dizajnu a reálneho výkonu," povedal Tuan Tran, General Manager & Global Head, Office Printing Solutions, HP Inc. „Náš nový rad 600 zahŕňa širokú škálu tlačiarní - od osobných jednofarebných zariadení HP LaserJet, po najväčšie a najlepšie vybavené multifunkčné tlačiarne HP Enterprise Flow. Dopĺňa tak portfólio HP JetIntelligence o nové riešenia, ktoré v obore nemajú konkurenciu."

Spoločnosť HP Inc. uviedla na trh nové tlačiarne LaserJet Enterprise radu 600.

Najvyššia úroveň zabezpečenia s najbezpečnejšími tlačiarňami na svete

 

Tlačiarne radu 600 sú vybavené najpokročilejšími bezpečnostnými prvkami súčasnosti. Sú navrhnuté tak, aby znižovali bezpečnostné riziká na minimum, chránili pred kyberútokmi a uľahčili dodržiavanie firemných pravidiel. Tieto zariadenia majú jedinečnú schopnosť samoopravy, v prípade útoku alebo akéjkoľvek anomálie sa samé reštartujú. Medzi ďalšími prvkami nechýba vstavané šifrovanie pre ochranu dát uložených na pevnom disku, zabezpečené mazanie pre bezpečné a úplné odstránenie citlivých informácií a schopnosť zablokovať porty a protokoly pre zabránenie neoprávneného prístupu.

Lepšia produktivita a WorkFlow

 

Zákazníci môžu pri nových zariadeniach používať aj moderné užívateľské rozhranie podobné tabletu, ktoré spoločnosť nedávno predstavila pri tlačiarňach HP A3 LaserJet. Nové prvky tohto rozhrania zahŕňajú centrum správ, vylepšené náhľady dokumentov, pokročilé možnosti prispôsobenia, centralizované kontakty a nové aplikácie navrhnuté pre zefektívnenie podnikových procesov. Firmware rozhranie bude možné naďalej aktualizovať, aby sa zabezpečila ochrana investície a maximálna produktivita aj v budúcnosti. Rad 600 má zdokonalené možnosti WorkFlow, s ktorým pracovníci ľahko naskenujú každý dokument. Zaistí najmä spoľahlivú manipuláciu s papierom, kde dokáže automaticky odhaliť potenciálne chyby pri podávaní predlôh a zjednoduší skenovanie dokumentov všetkých typov.

Nový rad 600 zahŕňa širokú škálu tlačiarní - od osobných jednofarebných zariadení HP LaserJet, po najväčšie a najlepšie vybavené multifunkčné tlačiarne HP Enterprise Flow.

Technológia JetIntelligence posúva výkon na úplne inú úroveň

 

Multifunkčné tlačiarne radu 600 sú vybavené novou technológiou JetIntelligence, počnúc už na úrovni samotných častíc v toneroch. Tá bola špeciálne vyvinutá tak, aby pomohla zákazníkom šetriť peniaze a čas a zároveň zmenšovala uhlíkovú stopu a šetrila energiu.

Dostupnosť

 

Multifunkčné tlačiarne radu 600 zahŕňajúce čiernobiele i farebné, jednoúčelové aj multifunkčné zariadenia schopné tlačiť od 47 po 71 strán za minútu (A4), sú už dostupné u kvalifikovaných obchodných partnerov alebo priamo v HP.

(Zdroj: Tlačová správa HP Inc.)