Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Philips prepustil svoju dcérsku spoločnosť Woox Innovations

Philips prepustil svoju dcérsku spoločnosť  Woox Innovations
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
10. 7. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Gibson Brands ukončila prevzatie divízie koncernu Philips – ide o Woox Innovations, ktorá bola dcérskou spoločnosťou patriacou doteraz pod Royal Philips. Woox Innovations je zameraná na domáca zábavné systémy. Toto prevzatie je zásadným krokom pre Gibson Brands, ktorý sa takto snaží získať si titul najväčšieho producenta hudobných nástrojov a zvukových zariadení sveta.

Spoločnosť Royal Philips končí s vlastníctvom svojej divízie Woox Innovations, známu výrobou zvukových, multimediálnych a obrazových zariadení. Prenecháva ju spoločnosti Gibson Brands, čo je významným krokom na jej ceste za silným postavením v oblasti produkcie hudobných nástrojov a zvukových zariadení. Tiež je to ďalšou z mnohých investícií spoločnosti do výrobcov zvukových systémov ako Onkyo alebo TEAC. Vďaka spojeniu týchto dvoch spoločností dôjde k posilneniu spoločnosti Gibson Brands na americkom aj japonskom trhu. Woox Innovations by si zase mala posilniť postavenie na európskom, čínskom i latinskoamerickom trhu.

„Pod hlavičkou spoločnosti Gibson Brands sa pred nami otvára vzrušujúca budúcnosť, keďže budeme súčasťou tímu, ktorý má hudbu a zvuk vo svojej DNA,“ vyhlásil Wiebo Vaartjes, výkonný riaditeľ spoločnosti WOOX Innovations. „WOOX Innovations kladie dôraz na skvelú kvalitu zvuku, pokročilé technológie a sofistikovaný dizajn, ktoré spoločne zákazníkom po celom svete prinášajú výnimočný pôžitok z hudby. Spojením týchto spoločností vzniká silná platforma vyrábajúca produkty pre hudobný priemysel a životný štýl s globálnym dosahom.“

Produkty od Woox patria k uznávaným výrobkom medzi znalcami i spotrebiteľmi. Ich najnovšie inovatívne produkty sú napríklad:

- profesionálne DJ slúchadlá A5-PRO a kombinovaný mixážny pult a zvukový systém M1X-DJ, oboje vyvíjané v spolupráci s popredným svetovým DJ nominovaným na cenu Grammy, Arminom van Buurenom,
- ocenený systém domáceho kina Fidelio E5, ktorého súčasťou je Surround on Demand, jedinečný systém umožňujúci sňať vrchnú časť každého reproduktora a vytvoriť tak štyri nezávislé bezdrôtové reproduktory pre naozaj priestorový zvukový zážitok.