Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové zariadenia Synology pre monitoring a správu sledovania

Nové zariadenia Synology pre monitoring a správu sledovania
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Synology predstavuje nový rad produktov pre monitoring: zariadenie NVR1218, komplexné samostatné sledovacie riešenie a zariadenie VS960HD, kompaktný model pre monitorovanie a správu sledovania.

Synology Network Video Recorder NVR1218 je vyzbrojený dedikovaným portom 1080p HDMI, ktorý uľahčuje pripojenie k monitoru a umožňuje zobrazenie až 12 kanálov videozáznamov zo sledovania s rozlíšením 720p/30fps. Vďaka dedikovanému portu COM pre podporu integrácie systému predajného terminálu (POS) umožňuje kombinovať transakčné záznamy so zábermi zo sledovacích kamier.

Synology VisualStation VS960HD je zobrazovacie zariadenie o veľkosti dlane obsahujúce dva porty HDMI s podporou rozlíšenia 4K a 1080p a umožňuje sledovať súčasne až 96 kanálov dátových prúdov kamier v reálnom čase pri rozlíšení 720p/10fps na jednom monitore s rozlíšením 4K. V konfigurácii so spárovaným zariadením Synology NAS alebo NVR so spustenou službou Surveillance Station 8 a novšími podporuje model VS960HD hlavné funkcie služby Surveillance Station, napríklad Živé zobrazenie, Časová os a Zoznam záznamov.

Synology Network Video Recorder NVR1218

„Novo predstavené zariadenia NVR1218 a VS960HD obohacujú náš rad produktov pre monitoring a ponúkajú našim zákazníkom bezkonkurenčný pomer ceny a výkonu,“ uvádza Michael Wang, produktový manažér spoločnosti Synology Inc. „Tieto 2 modely sú energeticky aj priestorovo úsporné a je možné ich ľahko nasadiť na vzdialených pracoviskách, aby tak bolo možné integrovať sledovací systém.“

Zariadenie NVR1218 obsahuje 4 bezplatné kamerové licencie. Nový model NVR je možné jednoducho nasadiť a nastaviť aj bez počítača a bez pripojenia k internetu. Táto vlastnosť sa hodí pri prvej inštalácii systému na vzdialených alebo zabezpečených miestach bez prístupu k externej sieti. Kompaktný dizajn zariadenia VS960HD s dvomi portami HDMI ponúka riešenie televíznej steny, aby sa vyhovelo potrebám sledovania.

Synology VisualStation VS960HD

Obe zariadenia, NVR1218 aj VS960HD, podporujú pripojenie USB pre myš, klávesnicu a joystick, umožňujúc prechádzanie medzi dátovými prúdmi kamier a nástrojmi pre ich správu. Predstavujú tak dokonalú náhradu za drahé počítačové vybavenie.

Dostupnosť:

Synology Network Video Recorder NVR1218 a VisualStation VS960HD sú od dnes dostupné globálne.

Ďalšie informácie nájdete na stránkach:

https://www.synology.com/cs-cz/products/NVR1218
https://www.synology.com/cs-cz/products/VS960HD

(Zdroj: Tlačová správa Synology)