Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Miniatúrna kamera Sony RX0 je pripravená na veľké veci

Miniatúrna kamera Sony RX0 je pripravená na veľké veci
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V oblasti digitálneho snímania obrazu máme vďaka japonskej Sony nový zaujímavý prírastok v podobe kamery RX0, ktorá napriek svojmu ultra kompaktnému telu vyniká vysoko kvalitnými zobrazovacími schopnosťami.

Nová kompaktná kamera RX0 má odolné a vodotesné telo vyrobené z kvalitných materiálov. Umožňuje používateľom zachytiť fotografie a videá vo vysokom rozlíšení v akýchkoľvek podmienkach, vrátane dažďa, pod vodou, v piesočnom alebo prašnom prostredí. Kamera je vodotesná do hĺbky až 10 metrov, odolá pádu z výšku 2 metrov a poradí si so zaťažením 2000 N.

Kompaktná kamera Sony RX0.

Kamera RX0 dostala do vienka 15,3 megapixlový snímač 1.0 Exmor RS CMOS spolu s pevným širokouhlým objektívom ZEISS Tessar T* 24mm F4. Táto kombinácia umožňuje snímanie vo vysokom rozlíšení. RX0 disponuje aj spomaleným záznamom Super Slow Motion, ktorý prchavé okamihy zobrazí pôsobivým spôsobom.

Kompaktná kamera Sony RX0.

Model RX0 sa okrem použitia ako jedinej kamery dá skombinovať s viacerými jednotkami, čím sa dá vytvoriť viacnásobné perspektívne snímanie. Systém zložený z viacerých jednotiek RX0 stimuluje tvorivú schopnosť filmárov a je ho možné realizovať pomocou bezdrôtového pripojenia alebo prostredníctvom káblov, ktoré zaistia väčšiu spoľahlivosť pri prenose veľkého objemu dát.

Kompaktná kamera Sony RX0.

Kompaktná kamera Sony RX0.