Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Schneider Electric: UPS s najvyššími bezpečnostnými štandardami

Schneider Electric: UPS s najvyššími bezpečnostnými štandardami
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
29. 10. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Schneider Electric je jedinou európskou spoločnosťou, ktorá ponúka zálohovaný systém napájania (UPS) na báze špecializovanej technológie Gutor, ktorá spĺňa štandard NQA-1 pre oblasť aplikácií v jadrovej energetike.

Špeciálny zálohovaný systém napájania s technológiou Gutor bol vybudovaný pre Idaho National Laboratory – hlavné centrum americkej vlády pre výskum a vývoj jadrovej energie. Dodávka UPS sa uskutočnila v polovici augusta 2014 po úspešnom otestovaní prototypu. Testy potvrdili, že zariadenia sú odolné voči špecifickým elektrickým a seizmickým podmienkam a spĺňajú štandardy kvality NQA-1 a IEEE Std 650-2006.

V súčasnosti prebiehajú práce na implementácii systému do praxe. Okrem sektoru jadrovej energetiky sú technológie Schneider Electric obdobne prispôsobené špecifikám chemického a petrochemického priemyslu.

O Schneider Electric
Spoločnosť pôsobí ako globálny špecialista na energetický manažment vo viac než 100 krajinách sveta. Schneider Electric ponúka integrované riešenia naprieč trhovými segmentmi vrátane vedúcej pozície v Obslužných programoch & infraštruktúre, Priemysle & Strojnej výrobe, Nebytovom stavebníctve, Dátových centrách & sieťach a v Rezidenčnej sfére. Zameraní na to, aby energia bola bezpečná, spoľahlivá, efektívna, produktívna a zelená, viac ako 150 000 zamestnancov spoločnosti dosiahlo v roku 2013 tržbu 24 miliárd eur, a to prostredníctvom aktívneho záväzku pomáhať jednotlivcom a organizáciám, aby vyťažili čo najviac zo svojej energie.

(Zdroj: TS Schneider Electric)