Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lodná preprava má stále svoj význam

Lodná preprava má stále svoj význam
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V časoch, keď majáky boli len v predstavách najgeniálnejších námorníkov, mala lodná preprava zásadný význam. Nielen pre rozvoj obchodu, ale aj pre vznik nových civilizácií a významných miest.

Postupne prišli majáky, GPS navigácie, lietadlá, ale námorná preprava o svoje dôležité postavenie neprišla. Hľadáte dopravcu, pre ktorého nie je 7 svetových oceánov prekážkou, ale výzvou? Potrebujete prepraviť zásielku loďou bezpečne a spoľahlivo? DB Schenker je spoločnosťou, ktorá toto zabezpečí. A zároveň vám ponúkne ešte viac, lebo nároční klienti sú skvelou motiváciou na zlepšenie služieb.

Nemusíte naplniť kontajner

 

DB Schenker vychádza v ústrety klientom, ktorí si vybrali pre veľké objemy práve ich. Ako? Čím väčší objem zásielky pošlete, tým výhodnejšia cena na vás čaká. Táto medzinárodná spoločnosť, ktorá patrí medzi svetovú špičku aj v lodnej preprave, má kancelárie nielen v najvýznamnejších prístavoch, ale aj v tých menších. Takže bez ohľadu na to, či chcete doručiť zásielku do Hong Kongu alebo menšieho prístavu v Austrálii, DB Schenker vyjedná pre vás najlepšie podmienky.. Čo robiť v prípade, že nenaplníte celý lodný kontajner? Tento dopravca vás neodmietne – aj prepravu kusových zásielok zabezpečí s maximálnou precíznosťou. A navyše žiadne poplatky, o ktorých neviete, ale všetko férovo a transparentne vyjadrené v cenovej ponuke.

Lodná preprava má stále svoj význam

Zásielku máte pod kontrolou

 

Pri námornej preprave a veľkom objeme kontajnerov sa môže stať, že sa vaša zásielka zdrží alebo dokonca stratí. So službou DB SCHENKERsmartbox máte váš náklad neustále pod kontrolou – vďaka zariadeniu s GPS senzormi, ktoré je umiestnené v kontajneri. Chcete zistiť, kde sa vaša zásielka nachádza? Stačí sa web stránku na to určenú. Okrem polohy vďaka tejto službe môžete sledovať aj teplotu, vlhkosť či sklon kontajnera v kontajneri. Chcete vidieť, či sú dvere kontajneru otvorené alebo zatvorené alebo aké má zrýchlenie? DB SCHENKERsmartbox vám poskytne dokonca aj tieto informácie. Záleží len od vás, ktorý variant zariadenia si vyberiete.

Prečo námorná preprava od DB Schenker

 

Prečo by ste si mali vybrať lodnú prepravu od DB Schenker? Medzinárodná spoločnosť denne vypraví v priemere viac ako 3800 kontajnerov z 800 prístavov vo všetkých kútoch sveta. Spoločnosť si zakladá na výbere tých najkvalitnejších dodávateľov, čo sa prejaví na dodacích časoch ale predovšetkým na spoľahlivosti a bezpečnosti prepravy. Okrem toho nie je problém skombinovať námornú prepravu s leteckou, cestnou či železničnou a prepraviť zásielku na vami požadované miesto ešte rýchlejšie. Myslíte si, že skvelé služby za super ceny v tejto oblasti nezískate? DB Schenker vás presvedčí o opaku.