Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Liftago: Taxíky sú už lacnejšie než firemné autá

Liftago: Taxíky sú už lacnejšie než firemné autá
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Drahé parkovanie v centrách miest rieši čoraz viac firiem taxíkmi. Tie využívajú nielen na pracovné stretnutia, dochádzanie do práce, ale aj ako firemný bonus pre zamestnancov. Pre mnohé spoločnosti je využívanie taxíkov v meste nákladovo výhodnejšie ako vlastniť a prevádzkovať firemné auto s parkovacím miestom.

„Problémy s parkovaním, hustá doprava a rozkopané ulice bez možnosti odstaviť auto, vysoké hodinové sadzby parkovísk a drahé parkovacie miesta v centre sú najčastejšie dôvody, prečo manažéri siahajú čoraz častejšie po taxíkoch. Chceme tento trend využiť, a preto sme pre našich zákazníkov pripravili novinku – firemný program. Od konca júla tak budú môcť spoločnosti ponúknuť zamestnancom jazdenie cez taxi aplikáciu Liftago na firmu – na platobnú kartu zamestnanca alebo na spoločný účet firmy,“ uviedol Tomáš Sroka, Country manažér Liftaga pre Slovensko.

Výhodou taxi aplikácie Liftago je, že zákazník si môže vo svojom konte prepínať medzi súkromným a firemným profilom a svoje platby má tak pohodlne oddelené. Do každého profilu môže dokonca uložiť až dve platobné karty. „Každá firma bude mať svoje rozhranie, kde môže pridávať svojich zamestnancov, ktorí majú nárok na jazdy na účet firmy. Liftago zároveň pošle klientom e-mailom prehľadný mesačný sumár nákladov, ktorý im ušetrí čas pri účtovaní a zníži papierovanie,“ doplnil Tomáš Sroka.

Spoločnosť Liftago predstavuje firemný systém taxi služieb prostredníctvom mobilnej aplikácie Liftago

Rovnaký program spúšťa Liftago aj v Česku. Liftago využívajú malé aj veľké firmy v oboch krajinách: „Vo firme sme mali pred Liftagom zazmluvnenú cenu s dispečingovým taxi, ale náklady boli v konečnom dôsledku vyššie. S Liftagom platíme celkovo za jazdy taxíkmi menej, aj keď niektoré jazdy boli zrealizované za vyššiu sadzbu, ako sme mali predtým zazmluvnenú,” prezradila Martina Říhová, CEO Starcom MediaVest Group, jednej z najväčších mediálnych agentúr na českom trhu. Zamestnanci totiž nemajú motiváciu kontrolovať predražovanie jázd taxíkmi. Liftago systémovo kontroluje 100 % jázd.

Firmy sa môžu do firemného systému Liftago prihlásiť veľmi jednoducho – stačí si stiahnuť zadarmo taxi aplikáciu Liftago a aktivovať svoj firemný profil. Viac info na: http://try.liftago.com/business-sk/

(Zdroj: Tlačová správa Liftago)