Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lenovo spúšťa transformáciu personalizovaného computingu

Lenovo spúšťa transformáciu personalizovaného computingu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na konferencii Tech World Transform, ktorá sa konala počas uplynulého týždňa v New Yorku, predstavila spoločnosť Lenovo pružnú a spoľahlivú ponuku PC pre biznis zákazníkov, ktorá reaguje na evolúciu pracovnej sily a prostredia. Lenovo ThinkStation P320 Tiny prináša certifikáciu nezávislými predajcami softvéru (ISV), čo zabezpečí, aby tie najkritickejšie aplikácie zákazníkov bežali spoľahlivo aj v neuveriteľne kompaktnom prevedení v tele s objemom jeden liter.

Lenovo PC ako služba (PCaaS) ponúka plne manažovateľný model založený na pevnom mesačnom predplatnom ako balík pre hardware a služby, navrhnutý, aby eliminoval záťaž z nákupu, nasadenia a správy počítačovej infraštruktúry, pričom PCaaS zvyšuje efektivitu životného cyklu produktu a znižuje celkové náklady na obstaranie.

ThinkStation P320 Tiny: Najmenšia pracovná stanica s ISV certifikátom na svete

 

Reálne pracovné prostredie sa stáva cennou komoditou, preto je nevyhnutné, aby boli pracovné stanice rovnako prispôsobiteľné, ako sú výkonné. ThinkStation P320 Tiny dokonale využíva stiesnené priestory a prináša výkon, aký od pracovnej stanice očakávate, pričom je ľahko nastaviteľná a kompatibilná s doplnkami Lenovo ThinkCentre Tiny. Disponuje výkonom procesorov Intel Core i a spolieha sa na grafickú kartu NVIDIA Quadro Graphics, aby získala ISV certifikát a dosiahla výkon požadovaný naprieč škálou profesionálnych aplikácií. Či už vyvíjate najnovšie inovatívne produkty, navrhujete najmodernejšie mrakodrapy alebo vzdelávate budúcich obchodníkov, P320 Tiny ponúka ohromný výkon pripravený na biznis v tom najmenšom vyhotovení, aby vaše pracovné prostredie, aj to najkompaktnejšie, využila čo najefektívnejšie.

ThinkStation P320 Tiny: Najmenšia pracovná stanica s ISV certifikátom na svete.

Zjednodušenie PC manažmentu s PC ako služba

 

S novou generáciou zamestnancov milujúcich technológie a uprednostňujúcich flexibilitu a mobilitu práce volia firmy nový prístup a spôsob manažmentu technológií na pracovisku. Posun smerom k agilnému IT a prístup, v rámci ktorého si môže každý zvoliť vlastné zariadenie a kde sa hľadajú synergie medzi rôznymi zariadeniami, formujú budúcnosť personalizovaného computingu. Koncept PC ako služby (PCaaS) reaguje na túto zmenu zjednodušením procesu financovania, nasadenia, správy a likvidácie počítačovej infraštruktúry zahrnutím všetkých krokov do jednotného, prispôsobiteľného riešenia s pevným mesačným poplatkom. Firmy si môžu zvoliť tablety, laptopy, desktopy, pracovné stanice či software a služby, čo prináša konečnému spotrebiteľovi pestrejší výber zariadení a dovoľuje investíciám rásť spolu s biznisom.

Lenovo PC ako služba je dostupná už teraz. Pre viac informácií a Lenovo PCaaS expertov, kliknite tu.

Zjednodušenie PC manažmentu s PC ako služba.

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)