Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom uvádza nové portfólio služieb pre firmy

Telekom uvádza nové portfólio služieb pre firmy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom uvedie nové portfólio služieb pre firemných zákazníkov, ktoré podporí rastúce potreby firiem v oblasti digitalizácie. Základom sú dáta, neobmedzené volania a cloudové služby. Toto nové portfólio služieb bude dostupné od 16. septembra.

Základom nových mobilných služieb sú dáta. Najnižšia služba Magenta Mobile Mini obsahuje 200 MB, najvyššia služba Magenta Mobile VIP až 10 GB.

Na rastúcu potrebu používania mobilných dát a mobilnej bezpečnosti poukazujú aj nezávislé prieskumy, podľa ktorých bezpečnostné aplikácie považuje za nevyhnutnú súčasť mobilných služieb až 70 % firemných zákazníkov.

Súčasťou nových mobilných služieb je preto aj široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic. Na výber je aj hudobná služba Deezer či mobilná televízia Magio GO.

Telekom, Slovak Telekom, služby, cloud, dáta, technológie, novinky

Telekom okrem mobilných služieb prináša pre firemných zákazníkov aj novú ponuku pevných hlasových služieb a internetu do kancelárie pod názvom Magenta Office. Pevné hlasové služby budú dostupné v štyroch zjednodušených variantoch – Mini, Basic, Standard a Premium. Najvyšší volací program Premium obsahuje neobmedzené volania na pevné i mobilné siete na Slovensku.

Internet do kancelárie bude Telekom ponúkať vo variantoch Standard a Premium, program Premium zahŕňa aj záložný prístup cez mobilnú sieť Telekomu.

(Zdroj: Tlačová správa Telekom)