Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyrobte si profi pleťovú masku z čerstvého ovocia a zeleniny u vás doma

Vyrobte si profi pleťovú masku z čerstvého ovocia a zeleniny u vás doma
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
13. 4. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Medzinárodná výstava Beauty Expo Kórea priniesla viacero noviniek pre rok 2016. Jednou z nich je domáci prístroj v podobe malého odšťavovača na výrobu pleťovej masky z čerstvého ovocia a zeleniny, Magical Juicer. Dámy, máme sa na čo tešiť.

Nejedna žena obľubuje masky na tvár. Každá totiž vieme, prečo je to tak. Pleť je po nich vyživená, vláčna a rozjasnená. Nehovoriac o tom, že ich nanášame v čase osobného relaxu a vychutnávame si chvíle len pre seba. Samozrejme, krásna pokožka je aj odrazom zdravej výživy. Práve tieto fakty boli východiskom pre vznik prístroja na výrobu personalizovanej masky na tvár z čerstvého ovocia a zeleniny, priamo u vás doma.

Magical Juicer, pleťová maska, maska na tvár, výroba, prístroj, odšťavovač, ovocie, zelenina, BIO, výživaNa výrobu domácej čerstvej masky je potrebná očistená, ideálne BIO ovocie a zelenina, špeciálne tablety a trochu čistej vody. Tableta obsahuje prírodné zahusťovadlá ako konjac, výťažky z morských rias a agaru, aby obohatili a zahustili konzistenciu masky.

Pridanou hodnotou tohto domáceho kozmetického „laboratória“ je možnosť primiešať, okrem spomínaných ingrediencií, aj ďalšie výživné látky či séra, ktoré majú dámy v obľube a hlavne vo vlastnej kúpeľni. Prípadne, stačí zameniť vodu za inú výživnú tekutinu. Fantázii ako aj pokusom sa predsa medze nekladú. 

Všetky ingrediencie sa vložia do prístroja a ten ich za 5 minút špeciálnou technológiou zmixuje. Do formy potom pod tlakom vtlačí hydratačnú hydrogélovú masku, ktorej nechýbajú vykrojené otvory pre oči, nos a pery. Počas doby pôsobenia sa maska postupne viditeľne vstrebáva do pokožky a stáva sa tenšou ako na začiatku aplikácie na pleť.

Súčasťou prístroja bude príručka, obsahujúca nielen recepty na rôzne personalizované pleťové masky, ale aj vysvetlenia princípov fungovania pokožky a jej PH. Toto je totiž dôležitý faktor, na ktorý treba pri výbere ingrediencií hľadieť, aby sa zabránilo podráždeniu prípadne alergickej reakcii. 

Domáci výrobník pleťových masiek Magical Juicer plánuje zahájiť širenie do predaja už čoskoro. Veríme teda, že aj európsky trh sa čoskoro po kórejskom dočká tejto sympatickej pomôcky.