Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zoznámte sa s výkonným multimediálnym smartfónom VIBE K5 NOTE Fingerprint

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
15. 7. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Volá sa VIBE K5 NOTE Fingerprint a patrí do rodiny 4G mobilných zariadení čínskeho výrobcu Lenovo. Jeho telo môže pokrývať zlatá alebo platinovo strieborná farba. Samotný displej, s rozmerom 5,5 palca si prináša až Full HD rozlíšenie, rovnako ako podporu zvukovej technológie Dolby Atmos.

Smartfón je nepochybne určený pre multimediá. Nakoniec to okrem displeja podčiarkujú aj dva fotoaparáty. Predný, pre selfie snímky, dostal do vienka 5 megapixelov. Zadný má pritom viac ako dvojnásobné rozlíšenie. Jeho 13tim megapixelom pritom pomáha aj automatické zaostrovanie a LED blesk.

Jeden z najväčších pokladov je však ukrytý vo vnútri. 64-bitový, osemjadrový procesor, ktorému sekundujú až 3 GB operačnej pamäte RAM. Všetky aplikácie môžu pritom putovať do 32 GB úložiska v smartfóne. No ak by nestačilo, telefón má slot pre micro SD kartu, kde podporuje až 128 GB médiá.

Aby bolo všetko bezpečné a zabezpečené, tak sa Lenovo rozhodlo v tomto modeli integrovať aj čítačku odtlačkov prstov. K obsahu smartfónu sa preto používateľ dostane jednoduchým priložením prsta.

A čo energia? Pre takúto výbavu sa rozhodol výrobca zabezpečiť kapacitu batérie 3500 mAh, a tak to určite postačí na dostatok práce so smartfónom počas dňa.