Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

SensoGlove: Golfové rukavice so senzorovou technológiou

SensoGlove: Golfové rukavice so senzorovou technológiou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 4. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nemecký výrobca Sensosolutions predstavil vylepšenú verziu digitálnych golfových rukavíc SensoGlove, ktoré používa senzorovú technológiu známu z nositeľných zariadení. Rukavice prinášajú digitálny tréning s malým, 1,2 palcovým LED displejom. Displej je odnímateľný a potu odolný.

Citlivé senzory, rozmiestnené po celej rukavici, analyzujú tlak pri švihu v reálnom čase. Audio a vizuálna spätná väzba signalizuje stav až 80 krát za sekundu. Rukavica SensoGlove tak môže nahradiť osobného trénera. Dokáže varovať používateľa ak prekročí cieľovú úroveň tlaku pri uchopení a dokonca mu ukáže, ktoré prsty sú tlačené príliš pevno.

SensoGlove

Rukavica SensoGlove má na sebe aj tlačidlo s funkciou „Automatic Sensitivity Selection“, ktorá automaticky poskytne presné hodnoty tlaku pre hladký a silný golfový švih. Ovládanie je pritom jednoduché a nevyžaduje aplikáciu alebo externé mobilné zariadenie. Digitálny displej sa pritom dá z rukavice odňať a môže tak slúžiť ako bežná golfová rukavica.

Rukavice SensoGlove sú vyrábané z kvalitnej kože Cabretta a sú upravené tak, aby sa zabránilo zlým návykom a zraneniam. Pravé alebo ľavé rukavice sa dodávajú pre mužov a ženy vo veľkostiach od S po XL.

SensoGlove