Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

B55 Connected: Ovládnite hodinky cez smartfón

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na tému inteligentných hodiniek sa známy výrobca Breitling pozrel trocha z iného uhla a namiesto toho, aby vyrobil vlastné inteligentné hodinky, zostal u svojich tradičných, ktoré sa však dajú inteligentne ovládať a nastavovať prostredníctvom smartfónu. Doslova sa s ním spájajú a preto tieto nové hodinky dostali názov B55 Connected.

Breitling zostáva verný svojmu zameraniu pre letectvo a funkcie s ním súvisiace a preto sa aj táto filozofia premietla do jednoduchého ovládania hodiniek pomocou mobilnej aplikácie. Používateľ si tak vie v peknom a prehľadnom prostredí nastaviť napríklad alarmy, zmenu časového pásma, môže si nastaviť displej či aktivovať nočný režim a mnohé ďalšie prevádzkové funkcie.

B55 Connected

B55 Connected je vlastne taký elektronický multifunkčný chronograf s analógovým a digitálnym displejom. Medzi jeho funkcie patrí elektronický otáčkomer, systém odpočítavania času, uplynulý čas letu. V neposlednom rade letcom sprostredkujú hodinky informácie o časoch letov, vrátane doby vzletu či času a dátumu pristátia.

Hodinky majú silné a jasné podsvietenie, ktoré sa automaticky aktivuje pri naklonení hodiniek o 35 stupňový uhol. Vďaka podsvieteniu i bezdrôtovému pripojeniu sú hodinky B55 Connected náročnejšie na spotrebu batérie. Tá je v tomto prípade nabíjateľná cez magnetický konektor, ktorý je možné pripojiť k sieti alebo cez USB port.

B55 Connected