Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Odolný smartfón TORQUE dostupný už aj v Európe

MWC: Odolný smartfón TORQUE dostupný už aj v Európe
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Model odolného smartfónu KC-S701, z radu TORQUE od spoločnosti Kyocera, bude dostupný od jari tohto roku aj v Európe. Najprv sa dostane do rúk používateľom z Nemecka a Francúzka a postupne by sa mal rozširovať aj do ďalších vybraných krajín.

Tento odolný smartfón si počas výroby prešiel radom testov a získal aj certifikát v 11 kategóriách náročného vojenského štandardu 810G zo Spojených štátov amerických. TORQUE má vysokú odolnosť proti nárazom, prachu a špine. Poradí si s otrasmi, soľnou hmlou i s vysokou vlhkosťou a samozrejme je vode odolný (IPX8).

TORQUE KC-S701

Dotykový displej smartfónu je vhodný aj do náročných prostredí, nevadí mu ak je mokrý. Svoju citlivosť displej nestráca ani keď ho používateľ ovláda cez pracovné rukavice. Špeciálne voliteľné prostredie uľahčí navigáciu v prostredí operačného systému Android 4.4 a vie sa prispôsobiť práve takým rukám v rukaviciach. Okrem toho upravuje kontrast a displej tak zostane čitateľný aj vo veľmi svetlom prostredí.

S okolitým hlukom si zase poradí technológia Smart Sonic Reciever, ktorá ho dokáže potlačiť a zabezpečí čistý a zrozumiteľný zvuk pri hovoroch. Ak by aj to bolo málo, smartfón podporuje hands-free volania prostredníctvom dvoch predných reproduktorov, ktoré majú pritom hlasitosť až do 100dB. TORQUE sa môže použiť aj ako vysielačka cez Push-to-Talk komunikáciu s ostatnými zariadeniami.

TORQUE KC-S701

Smartfón TORQUE má 4,5 palcový HD displej a je vybavený dvomi fotoaparátmi. Predný s rozlíšením 2 megapixely a zadný s rozlíšením 8 megapixelov. Lítium-iónová vstavaná batéria má kapacitu 3100mAh. Smartfón podporuje prenosovú sieť LTE štvrtej generácie a s inými zariadeniami dokáže komunikovať prostredníctvom Wi-Fi, NFC, Tethering alebo Bluetooth pripojenia.

TORQUE KC-S701