Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Luxusné a inteligentné LG Watch Urbane

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG uviedla svoje prvé celokovové nositeľné zariadenie Watch Urbane, ktoré je určené prevažne pre používateľov, ktorí majú radi spojenie luxusu, elegancie, najnovších technológií a výkonu v jednom zariadení. LG Watch Urbane svojím prevedením pripomínajú luxusné hodinky, no pridávajú aj inovatívne funkcie pre každodenný život.

Zariadeniu dominuje kruhový 1,3 palcový P-OLED displej osadený v úzkom rámiku. Telo je vyrobené z nerezovej ocele a je k dispozícii vo farebnej povrchovej úprave z lešteného striebra alebo zlata.

Celý módny vzhľad dopĺňa prešívaný kožený remienok. Ten si môže používateľ podľa príležitosti alebo nálady zameniť za akýkoľvek dostupný remienok so šírkou 22 milimetrov.

LG Watch Urbane

Intuitívne dotykové rozhranie Android Wear u Watch Urbane je kompatibilné s mobilnými zariadeniami s operačným systémom Android 4.3 a vyšším. 9-osový gyroskopický senzor dopĺňa aj senzor PPG (Photoplethysmography), ktorý dokáže merať tepovú frekvenciu a priemerný pulz nositeľa zariadenia počas jeho fyzickej aktivity.

LG Watch Urbane

Watch Urbane pomocou funkcie Always-On zobrazuje na displeji čas po celú dobu v šetriacom tlmenom režime.

Nositeľné zariadenie je vybavené procesorom Snapdragon 400 s taktovacou frekvenciou 1,2 GHz a operačnou pamäťou LPDDR2 s veľkosťou 512MB. Vnútorná pamäť eMMC pre dáta má kapacitu 4GB.