Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MWC: Fotografický smartfón Lenovo VIBE Shot

MWC: Fotografický smartfón Lenovo VIBE Shot
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo predstavila nový smartfón VIBE Shot, ktorý v sebe kombinuje výkonný smartfón a kvalitný fotoaparát pre nadšencov amatérskeho fotografovania s pohotovými reakciami. Zadný fotoaparát so šesťdielnou modulárnou šošovkou zvláda rozlíšenie 16 megapixelov.

Fotoaparát je vybavený full-frame senzorom s pomerom strán 16:9, s ktorým môže používateľ fotografovať aj pri slabom osvetlení, v tmavých interiéroch alebo v noci. Je vybavený trojfarebným bleskom. Svetelnosť fotky vďaka nemu automaticky prispôsobí okolitým svetelným podmienkam. O zníženie rozmazania a ostrosť záberov sa postará optická stabilizácia obrazu.

VIBE Shot používa infračervené zaostrovanie a má aj fyzické tlačidlo spúšte, používateľ má tak oveľa väčšiu kontrolu nad fotením ako v prípade dotykovej spúšte. Fotoaparát má dva režimy. Predvolený Smart režim je automatický a pre pokročilých fotografov je tu plne nastaviteľný Pro režim.

VIBE Shot

Predný fotoparát, ktorý je určený pre autoportréty alebo video hovory má rozlíšenie až 8 megapixelov.

Smartfón VIBE Shot disponuje veľkosťou displeja 5 palcov s rozlíšením Full HD a v jeho tele sa skrýva osem jadrový 64-bitový procesor Snapdragon 615, ktorý poháňa operačný systém Android 5.0 Lollipop. Kapacita operačnej pamäte je 3GB. Veľkosť vnútorného úložiska je 32GB a môže sa rozšíriť o ďalších 128GB prostredníctvom mikroSD karty.

S okolím komunikuje VIBE Shot prostredníctvom siete LTE alebo Wi-Fi a pridáva aj možnosť použitia dvoch SIM kariet.

VIBE Shot