Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG: Inteligentný čistiaci šatník Styler

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nová generácia čistiaceho šatníka Styler vyčistí, osvieži a vyrovná uložené šatstvo bez použitia pracích prostriedkov. Je vhodný najmä pre oblečenie, ktoré vyžaduje zvýšenú starostlivosť, ako sú napríklad obleky, kabáty, svetre alebo blúzky.

Styler prichádza s rozšírenými funkciami a technológiami, vďaka ktorým bude vaše oblečenie svieže a bez záhybov.

Odour Removal sa postará o odstránenie nepríjemných zápachov od cigaretového dymu, jedla, potu a iných. Svieže a jemné vône si môže používateľ navoliť prostredníctvom funkcie Quick Refresh, a to priamo počas procesu odstraňovania záhybov a pokrčení. Tento proces má na starosti pohybujúci sa vešiak Moving Hanger Action, ktorý s citom natriasa s oblečením.

Bočná stena dvierok zariadenia má zase v sebe priestor pre uloženie páru nohavíc. Ochranu proti ich pokrčeniu zabezpečí technológia Easy Pants Crease Care.

Styler poskytuje aj účinnú sterilizáciu oblečenia a plyšových hračiek od baktérií a to vďaka technológii postreku vodnou parou s označením TrueSteam.

Zariadenie pracuje potichu, iba na 40 dB, čiže môže byť pustené aj počas spánku v noci.

Smart diagnostika upozorní používateľa na prípadnú poruchu alebo potrebu údržby zaslaním informácie na smartfón.

Oproti pôvodnej verzii je nový Styler znížený o 30 percent. Má kapacitu 4 kusy oblečenia plus 2 kusy nohavíc zavesených na dvierkach. Tie sú vyrobené z tmavého skla s hliníkovou rukoväťou a mali by zapadnúť skoro do každého interiéru. Ovládacie prvky sú umiestnené na prednom dotykovom paneli zabudovanom v dvierkach a sú podsvietené.