Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

CES 2015: Parrot Zik Sport bezdrôtové slúchadlá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zik Sport sú najnovšie bezdrôtové slúchadlá od spoločnosti Parrot, určené hlavne pre aktívnych športovcov, ktoré spájajú moderný a komfortný dizajn s množstvom audio funkcií. Súčasťou je aj aplikácia, pomocou ktorej si viete prispôsobiť nastavenia podľa vašich požiadaviek.

Slúchadlá používajú pre zabezpečenie audio zážitku viaceré funkcie ako je napríklad adaptívne potlačenie šumu, ktoré dokáže takmer úplne izolovať vonkajší zvuk v závislosti od jeho prostredia. Používatelia ocenia režim Street, ktorý zachytáva okolité zvuky a prehráva ich priamo do používateľových uší. Pomáha tak najmä v rušných uliciach.

Okrem toho sú slúchadlá vybavené 32 bitovými DSP algoritmami, ktoré pomocou „Parrot Concert Hall“ efektu vytvárajú dojem, že hudba prichádza spredu k vám.

Bezdrôtové slúchadlá Zik Sport sú vyrobené s ohľadom na stabilitu a pohodlie používateľa a sú odolné voči vlhkosti a potu. Pre prehrávanie hudby alebo telefonovanie sa spájajú s mobilným zariadením pomocou Bluetooth 4.0. Výdrž batérie pri používaní všetkých funkcií je do 5 hodín.

K slúchadlám sa voľne dodáva aj aplikácia, pomocou ktorej si používateľ môže prispôsobiť úroveň izolácie okolitého zvuku, môže analyzovať svoj bežecký štýl (kadencia, doba kontaktu s povrchom, vertikálne kmity) alebo synchronizovať športový výkon s inou obľúbenou aplikáciou. Pomocou biometrického snímača umiestneného v slúchadle vám Zik Sport bude vedieť zmerať aj tepovú frekvenciu.