Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nexus "Shamu": Morský živel od Motorola/Google

Nexus "Shamu": Morský živel od Motorola/Google
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
29. 7. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Šiesty Nexus by nám mali priniesť osvedčení partneri Motorola a Google - jeho kódový názov je Shamu a veľkosť uhlopriečky má 5,9 palca. Zariadenie má disponovať aj čítačkou odtlačkov prstov a spoznať by sme ho mali v priebehu novembra tohto roka.

Sú to zatiaľ iba nepotvrdené informácie, no ako to už býva, kolujú internetom. Google chystá svoj šiesty Nexus smartfón v poradí s poriadne exotickým menom „Shamu“- Google totiž zvykne svoje smartfóny nazývať podľa morských tvorov – ako vyjadrenie jeho veľkosti. Podľa Android Police by to malo byť zariadenie s veľkosťou uhlopriečky až 5,9 palca od Motoroly. Nemala by chýbať čítačka odtlačkov prstov, samozrejmosťou je operačný systém Android a mali by sme sa ho mohli dočkať v novembri tohto roka. To je zatiaľ všetko, čo sa podarilo zverejniť tým, ktorý to „už nevydržali“, na ďalšie informácie, či úniky informácií si musíme chvíľu počkať.

Dohady sa však pred nedávnom nepotvrdili – nový Nexus mala ešte pred pár dňami priniesť LG. Je tu však starý známy Google, ktorý má nad Nexusom držať stráž.

Ohľadne Motoroly ešte toľko, že tá vraj pripravuje aj svoju ďalšiu novinku Moto X+1, teda nasledovníka Moto X. X+1 sa má predstaviť s 5,2 palcovou uhlopriečkou s full HD displejom a Snapdragonom 800.